notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Apa és lánya megható történetek.

Bejelentkezés  |  Regisztráció  | 2024. Április 20. Szombat - Konrád, Tivadar
hirdetes
 | Szerző: Sz.
címkék:

Apa és lánya pillanatok

Apa és lánya megható történetek.

A világ tele van jó apákkal. Hogy miről ismerni fel őket? A jó apák azok, akik olyan rettenetesen hiányoznak, hogy távollétükben minden összeomlik. A jó apák azok, akik szeretnek, már jóval azelőtt, hogy megérkeznénk. A jó apák azok, akik keresésünkre indulnak, amikor nem leljük a hazavezető utat. Igen. A világ tele van jó apákkal. És a legjobbak azok, akik mellett életük párja jó anyának érezheti magát.

Apa és lánya megható történetek

Johnny Wells utolsó kívánsága az volt, hogy esküvői ruhában láthassa kislányát és áldását adja rá. Nicole még csak 10 éves, de eldöntötte, hogy teljesíti haldokló édesapja kérését.
Ezért szerveztek egy jelképes ceremóniát, ahol a kislány fehér ruhában csokorral vonult be a kórházi szobába az apja ágyához. A férfi ünneplőbe öltözött a nagy napon és lelkészt is hívtak. Természetesen a családtagok is ott voltak a különleges napon.

hirdetes
Az apa pedig adott egy gyűrűt Nicole-nak, amit ő majd az igazi esküvőjéig fog majd viselni.
A kislány pedig szavát adta, hogy rendes embert fog választani férjéül, ha eljön az ideje. Édesapja pedig fentről áldását adja majd rájuk. 

"Amikor még egész pici voltál, egy puszival jobbá tudtam tenni számodra a világot. Vagy egy kanálnyi orvossággal. Meg tudtam javítani olyasmit is, amin még a puszi sem segíthetett - ragasztóval és szalaggal, tűvel és cérnával, kapcsokkal és madzagokkal. A felnőttdolgok meghaladják a képességeimet. Azt kívánom, bárcsak lenne olyan varázserőm, amivel helyre tehetném az ilyesmit is. De nem tehetek mást, mint hogy itt vagyok. Mindig itt leszek."

 

Tündéri apa és lánya fotók. Kattints a képekre:

 

 

hirdetes

hirdetes
IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE!X
Érdekelnek a legfrisebb divathírek, legújabb blogbejegyzéseink?


A 'FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE' gomb megnyomásával hozzájárulást adsz a hírlevelek fogadásához és elfogadod az Adatvédelmi Szabályzatunkat.