notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Alapvető bestsellerek ruhaüzletekből

Bejelentkezés  |  Regisztráció  | 2024. Április 14. - Tibor
hirdetes
 | Szerző: Fizetett megjelenés
címkék:

Alapvető bestsellerek ruhaüzletekből – ezek feltétlenül szerepeljenek a ruhatáradban

bestsellerek

Ahhoz, hogy stílusos és mindig trendi öltözékünk legyen, nem elég követni az aktuális divatot. A divat ugyanis változik, és egyébként is az a célja, hogy kínálatot adjon a saját stílusunkhoz, amit aztán beépíthetünk a ruhatárunkba. Léteznek azonban olyan alap ruhadarabok, amiket szinte lehetetlen megkerülni, ha valóban naprakészen akarjuk tartani a stílusunkat. De melyek ezek?

Sneakerek – ezekből sosem elég

 

Szögezzük le egyszer és mindenkorra, hogy a sneaker egy olyan lábbeli, amiből teljesen mindegy, hogy milyen trend szerint tervezettet veszünk, divatos marad. A típus a világ egyik legnépszerűbb cipőjének számít, amit sokan egyenesen gyűjtenek. Ebből adódóan akár egészen különleges, az aktuális trendeknek megfelelő modelleket is választhatunk. Ha viszont egy basic alapdarabot keresünk belőle, maradjunk a teljesen feketénél vagy a fehérnél. Ezek univerzálisan mindenhez tökéletesek, és például az idei szezon szerint egészen csinos platformos modelleket is találunk belőlük.

hirdetes

 

Szaggatott farmerek – mindig jól jönnek

 

A szaggatott farmernek szó szerint történelme van, ezért sosem lehet ódivatú. Ezek a most ismét nagyon trendi nadrágtípusok eredetileg az amerikai punkok lázadásából származnak. A mondén és kapitalista életvitel ellen tüntető szubkultúra azzal fejezte ki nemtetszését, hogy ezeket a farmereket kvázi megszaggatták, koptatták. A szaggatás pedig azt fejezte ki, hogy a kényelmi luxust, a dogmatikus rendet és a gazdasági verseny hajszolását teljes mértékben elutasítják. A szakadt farmer mellett persze megjelentek a szaggatott mellények is, amik aztán végigsöpörtek a világon, és még a rock- és punkbandák öltözetében is jelentős szerepet vállaltak. Pontosan emiatt a szaggatott nadrágok a tinik lázadásának egyik el nem múló csodafegyverei is, aminek csúcspontja főleg a kilencvenes és a kétezres évek környékén teljesedett ki. Ekkora például hazánkban már pont elég farmer volt elérhető ahhoz, hogy ezt megtegyék. Korábban ugyanis a farmer, mint a kapitalizmus egyik jelképe, szinte elérhetetlen volt a hazai vásárlóknak. Amikor azonban mindenhol kaphatóvá vált, sok fiatal koptatta és szaggatta, már csak amiatt is, mert megtehették: mert lehetett kapni végre. A lényeg, hogy egy ilyen farmer beszerzésével életérzést is vásárolunk, jól mutat a nyári szettekhez és mellesleg a kánikulában kifejezetten kényelmes, ha a nadrág kicsit szellősebb. Persze, szaggatott nadrágot többféle mértékben kaphatunk. A legjobb, ha a saját stílusunkhoz mérten szabjuk meg a lukak és szakadások nagyságát, így vásárolva a megfelelő nadrágot. A Bolf webáruházában például sokféle típusú szaggatott farmert kapni. Az egészen extrémtől kezdve a kifejezetten diszkrétig.

 

Hosszított trikók

 

A hosszított felsők olyan alapdarabnak számítanak, amelyeket szinte bármilyen körülményhez viselhetjük. Nőként számtalan pólóruha áll rendelkezésre, amit viselhetünk pólóként sneakerrel és farmerral, vagy ruhaként is leggings mellé egy övvel. Férfiak esetén is kifejezetten jól jöhet egy hosszabb fazonú póló, ezek még a szaggatott farmerhez is jobban mutatnak, mint a rövidebb verziók. Ezen kívül a hosszított ingekről is érdemes szót ejteni. Sokféleképpen viselhetjük őket, akár férfiak vagyunk akár nők, hiszen mindkét nem számára kaphatóak ilyen modellek.


hirdetes
IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE!X
Érdekelnek a legfrisebb divathírek, legújabb blogbejegyzéseink?


A 'FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE' gomb megnyomásával hozzájárulást adsz a hírlevelek fogadásához és elfogadod az Adatvédelmi Szabályzatunkat.