notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

A tetoválás divat, vagy az önkifejezés eszköze

Bejelentkezés  |  Regisztráció  | 2024. Május 24. Péntek - Eszter
hirdetes
 | Szerző: Szilvia
címkék:

A tetoválás divat, vagy az önkifejezés eszköze

A tetoválás divat, vagy az önkifejezés eszköze

Tetoválás. Egy bizonyos nézet szerint a test egy sima, fehér vászon, melyre bármit festhetsz. Ez a vászon tükröt tart személyiségednek, a mélyen gyökerező érzelmeknek, a vágyaknak. Milyen előnyei lehetnek a tetoválásnak?

 

Egy csomó dolog az életben nem állandó. Nagyon sokan a változásokat nem, vagy rosszul képesek kezelni. Sokan a pillanatot szeretnék megőrízni, a tetoválással megtartani, hogy az emlékeztessen a mélységre és magasságra melyet megjártak már. 

 

Sok ember készít tetoválást életének azon szakaszában, amikor úgy érzi, hogy elveszítette az irányítást a teste felett. Lehet ez betegség, súlygyarapodás, fogyás. A tetoválással nyernek bizonyságot arról, hogy rendelkezhetnek testük felett.

hirdetes

 

A tetoválás segít meghatározni a személyiséget 

A tetoválás egy vizuális megjelenése a személyiségnek. Az emberek rád néznek, és a látott képek összefüggésében azonosítják személyiségedet. Így válsz egy épített műalkotássá.  

 

A tetoválás segít leküzdeni az érzelmeket

A kép többet mond ezer szónál.  Tartja a mondás is. Sokan szeretnék legyőzni a szomorúság, a düh, a csalódottság érzését. Ebben segíthet egy kép, mely azzal hogy pozitívan hat az emberre, folyamatosan emlékezteti és segít a negatív dolgokkal szemben. 

  

A tetoválás az ember testén azt árulja el, hogy viselője nyitott gondolkodású, felszabadult, merész, képes élvezni az életet. A viselője értékeli a művészetet. Nem csak a ruha határozza meg hogy hová tartozol divat kérdésben, hanem a rád "festett" jelek, képek, motívumok is. 

 


hirdetes
IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE!X
Érdekelnek a legfrisebb divathírek, legújabb blogbejegyzéseink?


A 'FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE' gomb megnyomásával hozzájárulást adsz a hírlevelek fogadásához és elfogadod az Adatvédelmi Szabályzatunkat.