notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

A 2015-ös év divat pillanatai

Bejelentkezés  |  Regisztráció  | 2024. Április 25. Csütörtök - Márk
hirdetes
 | Szerző: Anett
címkék:

2015-ös év legjelentősebb 10 pillanata a divatban

Divat pillanatok 2015-ből

A 2015-ös év bővelkedik a divat legjobb pillanataiban, ez azonban nem meglepő. A legnagyobb, és a legkisebb divatházak és a tervezők is mind kitettek magukért ebben az évben, sőt az énekesnők és a modellek is csak úgy sziporkáztak. Összegyűjtöttük a legjobb pillanatokat, megint elrepült egy év és divat szempontjából is remek dolgok jöttek létre és vonultak végig a kifutókon. A 10 legjobb pillanatot mutatjuk meg nektek , és pluszba jár még egy magyar meglepetés.

 

1. H and M x Balmain

 

A H and M és a Balmain márka együtt működése, még a várt népszerűséget is felülmúlta. A boltok előtt világszerte, minimum 3-4 órával a nyitás előtt megjelentek a rajongók és a fanatikusok.  Ez nem is csoda, hiszen Olivier Rousteing kitett magáért, mint mindig. A kampány fotókon és a videóban is mind szerepelnek a neves modellek, azaz Jourdan Dunn, Kendall Jenner és Gigi Hadid. A fiatal generáció kedvenc és új modelleivel, szinte bármit el lehet adni.

hirdetes

 

    

 

Vajon ki a második?

hirdetes

hirdetes




IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE!X
Érdekelnek a legfrisebb divathírek, legújabb blogbejegyzéseink?


A 'FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE' gomb megnyomásával hozzájárulást adsz a hírlevelek fogadásához és elfogadod az Adatvédelmi Szabályzatunkat.