notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

A Gilmore lányok visszatérnek, a Szívek Szállodájávál

Bejelentkezés  |  Regisztráció  | 2024. Április 19. Péntek - Emma
hirdetes
 | Szerző: Anett
címkék: bulvár

Visszatér a Szívek Szállodája

Gilmore Girls

A nálunk valamilyen remek okból, kifolyólag szívek szállodája néven futó sorozatot, nagyjából minden lényeges csatorna levetítette az évek alatt, pluszként még ismételte is.

Október környékén már folytak a pletykák a folytatásról, és a szereplőkről, hogy vajon ki tér vissza és ki nem? Hiszen például Lauren Graham volt az egyik, akinek kezdett elege lenni a szerepéből, és ki akart lépni a sorozatból. Karmikus, hogy azóta is csak ilyen anyáskodó szerepekben játszik.

Az újonnan vagy régi Gilmore Girls imádat, talán azzal is kezdődött, hogy a Netflixen nagyon sokan nézték a sorozatot, így úgy döntöttek: Ideje feltámasztani a nagy lehetőségek tárházát. Igazából erre számíthattunk volna, hiszen nagyon hirtelen és befejezetlen lett a sorozat záró epizódja. Túl gyorsan történt minden és kaptunk egy nagy maszatot a vásznon.  A hírt azonban már Netflix mellett, Lorelai azaz Lauren Graham is megerősítette, hogy igen lesz még sorozat. Még pedig 4 új rész lesz, amit teljes 90 percében élvezhetünk majd.

hirdetes

 

Vajon megkapjuk a megfelelő zárásokat? Szerencsére Amy Sherman-Palladino is visszatér a készítéshez, ami fontos, mert nagy szerepet játszott az eszmés megszólalások terén a sorozatban. Hiszen, hogy nézne ki Lorelai és Rory világa szarkazmus nélkül? Csak egy klisés boldog családi sorozat lenne, mint a 80-as évek sorozatai.

 

Nyilvánvalóan a két fő szereplő visszatér, de mellettük még Scott Patterson (Luke) és Luke Kávézója is. Kelly Bishop (Emily) és Rory barátnője, Lena is. Sajnos, Edward Hermannak hiába örülnénk, hogy nyugodt és higgadt magatartásával ő is részt vegyen a forgatáson, nem tud, viszont reméljük megfelelő vissza emlékezést kap a sorozat készítőitől.

 

Nagyon sok kérdés feljön az emberekbe a sorozatot illetően, mint az előbb említett Edward Hermann, illetve mi lett a diploma osztó után? Logan annyiban hagyta volna, hogy Rory nemet mondott neki? Nem így ismertük meg, hiszen mennyit udvarolt a mi kis lányunknak.

 

Na és mivan Jessel?

 

Jess Marianot Milo Ventimiglai alakította, és ő volt a sorozat rossz fiúja. Azonban, az utolsó évadban az ő élete is egyenesbe jött, könyvet írt és publikálta is. Közte és Rory közt, mindig volt egy szál, amit lehetetlen volt elszakítani bármi történt is, és ahogy láttuk a jellemfejlődését csak is egy végkimenetel lehet. Jess a megfelelő Rory számára, hiszen bármi történt az „élet” újra összehozta őket.

 

 

 

 

 

 

Luke Luke Luke

 

Ő a másik nagy kérdés. A leglassabb érzelmi kibontakozást produkálták az alkotók Lorelai és Luke szerelmét illetően, hiszen már az első évadban egyértelmű a helyzet, de csak a negyedik évadban csattant el az első csók. Randiztak, eljegyezték egymást, majd szakítottak, de az évadzáróban, úgy tűnt nincs még vége. Most 8 évvel később mi a helyzet? Együtt vannak és vannak-e gyerekeik?

 

 

Melissa McCarthy

 

Sookie St. James rengeteg vidámságot adott a sorozatnak, de az őt alakító színész mára már A-listás lett. Vajon szívesen vissza bújna a kis szakács bőrébe? Remélhetőleg, hiszen hogy nézne ki a sorozat a főhős legjobb barátnője nélkül? Na, de kérem.

 

Dráma, Emily Gilmore módra

 

Ennél több nem is kell kiegészítésnek, csak arisztokratikus hiszti roham.

 

 

 

 

 


hirdetes




IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE!X
Érdekelnek a legfrisebb divathírek, legújabb blogbejegyzéseink?


A 'FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE' gomb megnyomásával hozzájárulást adsz a hírlevelek fogadásához és elfogadod az Adatvédelmi Szabályzatunkat.