| Szerző: FO
címkék: Csajos, Divat, Esküvő

Téli esküvői ötletek

hirdetes
Téli esküvői ötletek és tanácsok

Hófödte örökzöldek, csillogó jégvirágok, harapnivalóan friss levegő. Megannyi természet adta szépség, amire néha elfelejtünk rácsodálkozni. Ha te is olyan ember vagy, aki gyermeki áhítattal nézi a hóesést, ne félj télen kimondani a boldogító igent! Íme 5 tippünk, mire érdemes odafigyelni, hogy tökéletesen varázslatos legyen az élmény.

 

Habár az esküvői főszezon a melegebb hónapokra tehető, télen sem lehetetlen álomszép menyegzőt varázsolni. Sőt, igazán különlegessé teheti a nagy napotokat! Gondoljunk csak a hulló hópelyhekre, a meleg kandallóra, vagy a meseszép tájra. Az idilli környezet kiválasztása után érdemes pár dologra odafigyelni, illetve kihasználni a tél adta lehetőségeket.

 

1.    Helyszíni esketés

hirdetes

 

A tél pompája tökéletes helyszínt szolgáltat az esküvői ceremóniához. A fenyőillat és a boldogan kipirult arcok meseszerűvé varázsolják az élményt. Épp úgy választhattok szabadtéri és benti esketés között, mint nyáron. Kinti esküvő esetén érdemes meleg italokkal készülni és kedveskedni a vendégeknek, hogy mindenki hamar átmelegedjen.

Ha épp olyan helyet keresel, ahol egy varázslatos esküvőt szervezhetsz magatoknak, vagy egy szuper Balaton parti esküvői helyszín tippem. A Fenyves Yacht Club Hotelben ugyanis igazán kifinomult és különleges esküvői fogadást tarthattok. A hotel Balatonfenyvesen, a Balaton egyik legszebb kikötője mellett helyezkedik el, gyönyörű miliőben, így akár egy hajós esketést is tarthattok, hogy fokozzuk az élményeket. Az élménykomplexum garantálja a felhőtlen és kötetlen szórakozást a vendégek számára, majd a nap végén a 18 szoba egyikében fényűző környezetben hajthatják álomra fejüket. Ha felkeltettük érdeklődésedet, kattints ide.
 

További tippekért lapozz tovább!

 

hirdetes
hirdetes

hirdetes