notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Tavaszi trend előrejelzés 2014

Bejelentkezés  |  Regisztráció  | 2024. Április 24. Szerda - György
hirdetes
 | Szerző: Gyuris Lilla
címkék:

Tavaszi trend előrejelzés 2014

Tavaszi trend előrejelzés 2014

Úton van a tavasz, legalább is az időjárás szerint biztos. Megmutatjuk mi lesz tavasszal divat és melyek lesznek a legnépszerűbb ruhadarabok. Nézd meg a 2014-es tavaszi divat előrejelzést és válaszd te is ezt a stílust!

 

Pasztellszínek

2013-ban igen merész színeket láthattunk a kifutókon, de most már itt az ideje a pasztellszíneknek, mint például a világoskék, rózsaszín, zöld, levendula, stb. Ezek lesznek a legnépszerűbb színek a tavasz folyamán, tehát viseld bármilyen formában és stílusban.
 
 
hirdetes
 
 
 

Bő nadrág

A legjobb tulajdonság a bő lábú nadrágnak, hogy kényelmes. Ezek a típusú nadrágok főként alkalmiak, de elbűvölően nézhetsz ki benne, emellett hosszabbnak tűnnek benne a lábaid, így extra magasságot kapsz.
 
 
 
 
 

Lábszár közepéig érő szoknya

Egy másik népszerű ruhadarab, ami tavasszal divat lesz. Ez a típusú szoknya kiemeli a nőies formákat. Ahhoz hogy igazán trendi legyél, válassz hozzá egy testhez simuló felsőt.
 
 
 
 

Rövid kabát

Ez a típus ismét nagy divat lesz. Minden alkalomra viselheted, minden nap, napközben és este is.
 
 
 

Gallér nélküli kabát

Ebben a szezonban főként a gallér nélküli kabát lesz a legnépszerűbb. Annyira bájos és tökéletes, rendkívül megfelel egy randevúra vagy egy délutáni sétára. Ez a fajta kabát divatos lesz sokáig, ezért menj, és szerezz be egy ilyen darabot.
 
 
 
 

Gombos ruhadarabok

A következő szezonban válassz olyan ruhákat, amelyeken rengeteg gomb van. Lehet ing, szoknya, kabát vagy ruha.
 
 
 
 
 

Sportos Bomber Dzseki

Bizonyára emlékeztek mekkora divat volt régen a bomber dzseki! Ebből is látszik, hogy a régi ruhadarabok újra divatba jönnek. A hűvös tavaszi reggeleken vagy estéken jó meleget biztosít.
 
 
 
 
 

hirdetes




IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE!X
Érdekelnek a legfrisebb divathírek, legújabb blogbejegyzéseink?


A 'FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE' gomb megnyomásával hozzájárulást adsz a hírlevelek fogadásához és elfogadod az Adatvédelmi Szabályzatunkat.