Nézd meg a legnagyobb sztárok babafotóit!

Bejelentkezés  |  Regisztráció  | 2017. Február 22. Szerda - Gerzson
hirdetes
címkék: Csajos, Érdekességek, Sztárok

Sztárok babafotói

hirdetes

Amikor ezek a fotók készültek, még senki sem gondolta, hogy valaha őket fogja az egész világ imádni. Bemutatjuk a legnagyobb sztárok babafotóit, imádni fogod őket! 

hirdetes
hirdetes

Hírességek plasztika előtt és után

Hírességek plasztika előtt és után

2017-01-11

Valószínűleg mindenki számára világos, hogy a legtöbb sztár átesett már valamilyen plasztikai műtéten. Nézd meg, milyen változást hozott ez az életükbe!

Megdöbbentő fotó! Így nézne ki Diana hercegnő, ha még ma is élne

Megdöbbentő fotó! Így nézne ki Diana hercegnő, ha még ma is élne

2017-02-17

Diana hercegnőt egyszerűen imádták az emberek. A következő fotón láthatod, hogy hogyan nézne ki a gyönyörű hercegnő, ha még ma is élne!

Hírességek, akik nem félnek smink nélkül mutatkozni

Hírességek, akik nem félnek smink nélkül mutatkozni

2017-01-05

A hírességeket mindig tökéletes, makulátlan bőrrel láthatjuk a magazinok címlapján, így talán bele sem gondolunk abba, hogy smink és retusálás nélkül ők sem különböznek tőlünk.


2016-11-29 Selena Gomez sminkje - VIDEÓ

Selena Gomez mára már egy igazi példakép a fiatalok körében, hiszen rendkívül tehetséges, ráadásul mindig kifogástalan a külseje. Most te is ellesheted, hogy hogyan készül a csodálatos sminkje!

2016-10-02 Hírességek plasztikai műtét előtt és után.

Hollywood. A leghíresebb és legsikeresebb emberek városa. Ez az egyik hely, a Földön, ahol a hírességek mindig is versengtek egymással.Nagyon sok „celeb” esett már át valamilyen plasztikai beavatkozáson, a látványosabb megjelenésért.

2016-10-06 Rihanna újabb lenyűgöző átalakulása!

Ki ne szeretné a lenyűgöző Rihannat? Imádunk mindent, amit a szépséges énekesnő csinál vagy visel. Egyszerűen csak imádjuk ŐT! A híres énekesnő pár napja ismét nagyot alakított!

2017-02-18 Ennyi mindenre használhatod a hajlakkot a hajformázáson kívül!

Talán nem is gondolnád, de a hajlakkot rengeteg dologra használhatod! Bemutatunk néhány szuper trükköt, melyeket érdemes neked is megismerned!

Nagyanyáink szépségtrükkjei

Már minden szépségtrükköt kipróbáltál, mégsem találod meg a számodra leginkább megfelelő csodaszereket? Itt az idő, hogy megfogadd nagyanyáink...

Ezeket a dolgokat egyáltalán nem találják vonzónak a férfiak

Sok olyan dolgot teszünk, amit mi rendkívül menőnek és divatosnak gondolunk, azonban a férfiak a férfiak egyáltalán nem tartanak vonzónak, sőt,...