| Szerző: LK
címkék: Érdekességek, Smink, Szépségápolás

Gyönyörű sminkek, amiket kezdők is könnyedén elkészíthetnek

hirdetes
Ezeket a sminkeket kezdők is könnyedén elkészíthetik

Még kezdő vagy a sminkelésben, de szeretnél kipróbálni valami különlegességet? A következőkben mutatunk néhány olyan gyönyörű sminket, amit kezdők is könnyedén elkészíthetnek! 

Manapság a YouTube és az Instagram korában a legtöbb hölgy nem érzi magát valami profinak a sminkelés terén, hiszen a vloggerek, az Insta-lányok pillanatok alatt tökéletes sminket készítenek maguknak, ami egyáltalán nem tűnik egyszerű feladatnak.

 

Pedig némi gyakorlással te is gyönyörű sminkeket készíthetsz! A következőkben mutatunk néhány különleges sminket, amik kezdők is könnyedén elkészíthenek! 

hirdetes

 

Sminktippek molett hölgyeknek

A megfelelő öltözék mellett a kifogástalan frizura és smink is a tökéletes megjelenés elengedhetetlen része. A molett hölgyeknél nagyon fontos, ha az alkatuknak megfelelő ruhák mellett az arcukhoz megfelelő sminket válasszák.

 

Arany naplemente 

Ha még soha nem hallottál a ragasztószalag trükkről, akkor mindenképp próbáld ki, ha igazán egyenes volnalat szeretnél készíteni. 

 

 

Rózsaszín álom

Ahelyett, hogy egy árnyalatot használsz a szemhéjadra, érdemes a képen látható módszert alkalmaznod, és több árnyalatot felvinned. Így a tekinteted sokkal csábítóbb lesz. 

 

hirdetes

hirdetes