notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

2013 őszi trend

Bejelentkezés  |  Regisztráció  | 2024. Április 25. Csütörtök - Márk
hirdetes

2013 őszi trend

Beköszöntött az ősz, egyre hűvösebb az idő is, a nyári, vékony ruhákat felváltják a vastag, meleg holmik. Ha te is elhatároztad magad, hogy frissítesz a ruhatáradon, mindenképpen olvass tovább, hogy meg tudd mik azok a  darabok, amit be kell szerezned idén ősszel!


Őszi trend: bőrkabát


A bőrkabát nem számít új keletűnek, hiszen már tavaly is divatos volt, így a tavalyi dzsekinket nyugodt szívvel átmenthetjük az őszi ruhatárunkba. Az üzletekben nemcsak fekete, és barna színben kaphatóak, hanem már fényes, irizáló kidolgozásban, bordó, vagy mélykék árnyalatokban is. De választhatunk ferdén cipzárasat, műbőrt, vagy igazit, szegecseset, rengeteg féle fazon található az üzletek polcain.


Őszi trend: szőrme


A divattervezők idén előszeretettel használtak szőrmét kiegészítőkön, vagy teljes ruhadarabokon. Ha nem kedveled a szőrmét hanyagold, de ha kedveled egy szőrme kiskabát jó szolgálatot tehet a hűvösebb napokon. A szőrme mindig elegáns, és luxus viseletnek számított, kell hozzá tartás, hogy az ember viselje!


Őszi trend: bársony


Szintén a kilencvenes évek visszatérésének tudható be az alakot kövérítő bársony megjelenése a divatheteken. Idén nem csak ünnepi eseményre vethető be, hanem kombinálható hétköznapibb ruhadarabokkal és kiegészítőkkel is. Színvilágban pedig a fekete, bordó, szilvakék, piros, sötétzöld színekben érdemes keresni az üzletekben.


Őszi trend: kockák és egyéb minták


Az ősz legkedveltebb mintája mindenképpen a kockás, főleg a skót kockás. Emellett a szivecskék, a mesefigurák, a geometrikus alakzatok, és az élénk színek is mind divatosak idén ősszel. Bármelyik ruhadarabon megjelenhetnek, de semmiképp sem vidd túlzásba, inkább csak egy ruhadarab legyen mintás.


Őszi trend: midiszoknya


A rövid szoknyák sem fognak eltűnni ebben a szezonban, de idén mindenképpen a térd alá, de maximum lábszárközéig érő szoknyák fognak hódítani. Praktikus, nőies, számtalan fazonban elérhető. A szűkülő ceruzaszoknyák és az A vonalú szoknyák szint minden testalkathoz passzolnak a soványtól teltig, egyenes szárú szoknyát viszont csak akkor válassz, ha keskeny a csípőd és vékonyak a lábaid. A térd alá érő szoknyák esetében nagyon figyelj a szoknyahosszra: ha alacsony vagy, csak épphogy a térd alá érjen a szoknya, ha pedig erős a vádlid, a szoknyahossz ne a legszélesebb pontján „vágja el”, az ugyanis optikailag tovább vastagítja. 

 



címkék:



IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE!X
Érdekelnek a legfrisebb divathírek, legújabb blogbejegyzéseink?


A 'FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE' gomb megnyomásával hozzájárulást adsz a hírlevelek fogadásához és elfogadod az Adatvédelmi Szabályzatunkat.