notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Őszi öltözködési tanácsok: ezeket a ruhákat vedd fel ősszel!

Bejelentkezés  |  Regisztráció  | 2024. Április 26. Péntek - Ervin
hirdetes
 | Szerző: VN
címkék: Csajos, Divat, Gardrób

Őszi öltözködési tanácsok: avagy mit vegyél fel ősszel?

Őszi divatos ruhák

Beköszöntött az ősz, eljött az idő, hogy a nyári ruháknak egy kis időre búcsút intsünk. A farmer shortokat, topokat, szandálokat egy kis dőre száműznöd kell a hétköznapi ruhatáradból. Mit vegyél fel ősszel, hogy csinos és divatos legyél, de azért ne fázz meg? Mutatjuk!

Őszzel is lehet csinosan öltözködni! Nem feltétlenül kell lemondanod a nőies darabokról, és a színekről sem. Adunk néhány ötleted, hogy mivel dobd fel az öltözékedet ősszel.

 

Nem kell búcsút intened a szoknyáknak

A hideg idő beköszöntével sem kell a szekrény mélyére raknod szoknyáidat, hiszen ősszel is nagyon praktikusak. Egy vastag harisnyával kombinálva remek őszi öltözék: nem fogsz megfázni, és csinos is leszel. Kombináld szoknyáidat színes vagy mintás harisnyával, hogy feldobd a kinézetedet! Idén nagyon divatosak az őszi színek, és a pöttyök is! Ha érdekel mely zsoknyák igazán divatosak idén ősszel, olvasd el ezzel kapcsolatos cikkünket!

hirdetes

2019 őszi divat

 

A kötött pulóverek mindennel jól mutatnak.

A szoknyákat akár kötött pulóverrel is kombinálhatod, nagyon jól mutatnak együtt, és garantáltan fázni sem fogsz. A kötött pulóverek nemcsak nagyon melegek, de kényelmesek is, e mellett akár egy farmerrel felvéve is nagyon stílusosak. Te is szerezz be legalább egyet a hidegebb napokra! Ezt is a legkülönbözőbb színekben lehet kapni, csakúgy mint, a harisnyákat, válaszd kedvenc színedet, és dobd fel vele a hangulatod!

Kötött pulóverek 219 divatja alapján

 

Ha ősz, akkor nadrágok

Természetesen a hideg idő beköszöntével előkerülnek a nadrágok is. Megértjük, ha neked sincs kedved mindennap szoknyát felvenni, de ne aggódj egy nadrág is lehet csinos, ha megfelelően hordod. Viseld ezeket is bátran, kreatívan. Egy egyszerű farmerhez használj színes kiegészítőket, mint kötött pulóver vagy őszi sál. Ha pedig egy csinosabb darab mellett teszed le a voksod, akkor azzal harmonizáló kiegészítőket használj, mondjuk ballonkabátot.

Őszi divat: nadrágok őszre

 

Sálak, sálak, sálak

Már volt szó a sálakról, de talán érdemes egy kicsit hosszasabban beszélni róluk. Nagyon felkapott kiegészítő lett manapság, így te is használd nyugodtan őszi outfited részeként. A legkülönbözőbb méretekben, színekben, fajtákban lehet kapni őket, így biztosan megtalálod azt, ami számodra a legmegfelelőbb. Nagyon hasznosak, hiszen a hideg napokon felmelegítenek, a nagy méretű sálakat akár magadra is terítheted, ha fázol.

Őszi divat 2019: sálak

 

Őszi öltözködés: a rétegek

Ősszel nagyon fontos a réteges öltözködés, mert reggel hideg van, de napközben általában felmelegszik az idő. A fent bemutatott ruhadarabok mind-mind alkalmasak arra, hogy rétegesen öltözködj. Vegyél fel egy szoknyát egy csinos blúzzal és kapj fel egy kötött pulcsit reggelre, már is megvan a tökéletes őszi viseleted! Láthatod, hogy az őszi időjárás is számtalan lehetőséget rejt, hogy csinos ruhadarabokat hordj!
 


hirdetes




IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE!X
Érdekelnek a legfrisebb divathírek, legújabb blogbejegyzéseink?


A 'FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE' gomb megnyomásával hozzájárulást adsz a hírlevelek fogadásához és elfogadod az Adatvédelmi Szabályzatunkat.