| Szerző: LK
címkék: Divat, Érdekességek, Haj, frizura

Ezek az ősz legdivatosabb frizurái, amik a 40-es korosztálynak állnak a legjobban

hirdetes
Bemutatjuk az ősz legdivatosabb frizuráit!

Beköszöntött az ősz, és szeretnél egy új frizurával hódítani? Akkor neked is látnod kell az idei ősz legdivatosabb frizuráit, amik a 40-es korosztálynak állnak a legjobban! 

Minden nő csinos és divatos szeretne lenni. Ahhoz, hogy csinos légy, nem elég a stílusos ruha és a szép smink, egy jól megválasztott frizura is elengedhetetlen!

 

Idén ősszel a rövid frizurák nagyon divatosak. Kortól függetlenül, mindenki megtalálhatja a hozzá leginkább illő rövid frizurát. Lehet egyenes, göndör, frufruval, vagy anélkül, csak az elképzeléseink szabhatnak határokat. Egy jó fodrász tudja milyen frizura áll jól nekünk, így könnyedén kialakítja az arcunkhoz leginkább illő hajformát.

hirdetes

 

A színek terén a világos, szinte teljesen ősz is olyan divatos, mint az élénk árnyalatok, vagy a tincsezett hajkorona. Több variációt mutatunk, így ha eddig tartottál az aszimmetrikus frizurától, most megtalálhatod a hozzád leginkább illőt. Nem csak a huszonéves lányok lehetnek szépek, a divatos frizurák 30, sőt 40 év feletti hölgyeknek is jól állnak!

 

Könnyen kezelhető, jól formázható 

 

Az aszimmetrikus frizura szinte minden hölgynek remekül áll

 

Dús hatású, csinos és elegáns, a hosszú frufru teszi különlegessé

 

Az egyik oldalon akár jóval hosszabb tincsek is lehetnek

Forrás

hirdetes

hirdetes