notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Nyári körömtrend 2013

Bejelentkezés  |  Regisztráció  | 2024. Április 18. Csütörtök - Andrea
hirdetes

Nyári körömtrend 2013

A 2013-as nyári köröm divatra szintén jellemző az, ami eddig is. Minden divatos lehet amit kedvelsz és fel mersz vállalni. Az egyszerű, visszafogott színektől és formáktól a merész és meghökkentő körmökig minden megtalálható a 2013-as nyári körömtrendben. 

 

Próbálj ki valami újat! 

A kifutók és a sztárok kedvencei a neon színű körömlakkok. Azt javaslom, ha eddig csak a természetes körömlakkokkal próbálkoztál, akkor egy-egy nyári összejövetel vagy nyaralás alkalmával nyugodtan próbálj ki valami merészet. Soha nem árt a változatosság, és ki tudja, lehet rátalálsz a legújabb kedvenceidre.

 

Ha szereted díszíteni a körmeidet akkor idén is használhatod az apró, csillogó kis kövecskéket, hiszen még mindig hódít ez a trend is. 

 

Sötét és metál

Ha nem jársz manikűröshöz aki megcsinálja körmödet, otthon pedig nincs kedved díszítésekkel babrálni, de mégis szeretnél néha napján elrugaszkodni a szolid megjelenéstől, akkor válaszd a metál csillogású, sötétebb körömlakkokat. A megszokott piros és bordó árnyalatok mellett a sötétebb, szürke, zöld, kék, bronz, fémes ezüst színek dominálnak.

 

Természetesen

 

Ha szigorúan ragaszkodsz a visszafogottsághoz, akkor válassz bőröd és körmöd színárnyalatához színeket. Idén a fehér, tört fehér színek újra divatosak, ám csak akkor, ha azokat tökéletesen viszed fel körmeidre. A díszítést illetően jöhetnek a csillogó kövecskék, ezüstös minták.

 

 



címkék:



IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE!X
Érdekelnek a legfrisebb divathírek, legújabb blogbejegyzéseink?


A 'FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE' gomb megnyomásával hozzájárulást adsz a hírlevelek fogadásához és elfogadod az Adatvédelmi Szabályzatunkat.