Ezért nem keresnek a férfiak!

Bejelentkezés  |  Regisztráció  | 2017. December 11. Hétfő - Árpád
hirdetes
 | Szerző: vcs
címkék: Szerelem

Nem ír szíved választottja? Ez áll a háttérben!

hirdetes
Nem ír vissza? Ez áll a háttérben!

Kivel ne fordult volna már elő, hogy idő előtt beleesett valakibe és mint utólag kiderült, sajnos mindezt rosszul tette? No, nem mintha befolyásolni tudnánk, hogy kibe szeretünk bele! Bárcsak létezne egy olyan gomb, melynek megnyomásával egy csapásra kiirthatnánk magunkból a szomorúságot okozó érzéseket!

 

Ennek hiányában viszont adunk néhány tanácsot, melyek mankódként szolgálhatnak ebben az időszakban.

Ismerkedés a XXI. században

 

Sokan úgy gondolják, hogy a mai világban a fejlett technológiának köszönhetően sokkal egyszerűbb dolgunk van az ismerkedés és társkeresés terén. Felvetődhet ennek kapcsán a kérdés, hogy mindez áldás, vagy átok inkább?

 

Tény s való, hogy az internetnek és okostelefonoknak a segítségével bárki belevetheti magát a társkeresésbe, de még ha nem is társkereső oldalakról és alkalmazásokról beszélünk, a közösségi oldalak, mint például a legnagyobb ilyen felület – a Facebook – is megfelelő táptalaja az új ismeretségek megkötésének.

hirdetes

 

Szüleink és nagyszüleink nosztalgiázását hallgatva a régi szép időkről, mikor még a férfiak időt és energiát szánva felkutatták választottjukat és hosszú ideig udvaroltak nekik, addig a XXI. században már egyszerűen bejelölnek bennünket Facebookon és beszélgetést kezdeményeznek.

 

Egy álom válik valóra, mikor a hőn áhított srác végre felveszi velünk ilyen módon a kapcsolatot és máris kezdetét veheti a beszélgetés.

 

Sajnos a gyengébbik nem hajlamos túl hamar érzelmeket belevinni az új ismeretségbe, és a második üzenetváltás alkalmával gondolatban már jóformán az esküvői harangokat kongatni.

 

A másik fél viszont sokszor nem gondol bele többet ezekbe a beszélgetésekbe…

 

Mikor kedélyesen elbeszélgetünk egy sráccal, esetleg már találkoztunk is, már az is kiderült, hogy azonos az érdeklődési körünk, egyeznek a céljaink, még egymás viccein is állandóan nevetünk, egyszerűen minden tökéletesnek tűnik… majd hirtelen abbamaradnak a beszélgetések, nem jelentkezik többé. Ismerős?

 

 

 

Mit gondolunk ilyenkor?

 

Első gondolat ami felötlik bennünk:

 

„Vajon miért nem ír? Nem baj, biztos dolga van.”

 

Egy nap elteltével:

 

„Semmi gond, még semmi sincs veszve.”

 

Egy igazi példakép a molett hölgyek számára

A gyönyörű plus size modell egy igazi példakép lehet a molett hölgyek számára, hiszen arra törekszik, hogy minden telt hölgy, elfogadja és megszeresse a testét! Nincs egyszerű dolga, de nagyon jó úton halad, hiszen rengeteg fiatal hölgy követi példáját! 

 

A napok múlásával pedig:

 

„Ez biztosan egy taktika a részéről, kíváncsi, hogy ráírok-e.”

„A bunkója, biztosan találkozott valaki mással.”

„Oké, ráírok én, biztos csak arra vár.”

„Már milliószor elérhető volt Facebookon, nem baj, biztos nem vette észre az üzenetemet.”

„Szemétláda!”

„Jó, írok neki még egy utolsót, semmi veszítenivalóm nincsen.”

 

Ez is ismerős?

 

Hát mi most megosztjuk veled a nagy titkot! Lapozz érte a következő oldalra!

hirdetes
hirdetes

Ideális Randi programok!

Ideális Randi programok!

2016-10-04

Kitalálni az ideális programot egy randevúhoz nem egyszerű. Számtalan lehetőség közül választhattok, attól függően, hogy kicsit izgalmasabb, extrémebb helyre vágytok vagy inkább valami nagyon romantikusra!

Mondj

Mondj "igent", a világ legromantikusabb helyein!

2016-10-09

A legtöbb nő már egészen kislány kora óta arról álmodik, hogy a szerelme majd egy szép nap megkéri a kezét. Összegyűjtöttük nektek a világ legromantikusabb helyeit a lánykérésre!

Ezek a jelek bebizonyítják, hogy rosszul választottál párt magadnak!

Ezek a jelek bebizonyítják, hogy rosszul választottál párt magadnak!

2017-02-28

Nem olyan egyszerű megtalálni életünk párját, ezek a jelek azonban bebizonyítják, ha rosszul döntöttünk!


2017-03-05 Ezért megy tönkre mostanában annyi párkapcsolat!

Egyre többen válnak el az utóbbi időben, és egyre több kapcsolat megy tönkre manapság. Nézd meg, hogy valójában miért történik meg ez!

2017-09-29 15 dolog, amikre minden házaspárnak szüksége van

Különlegesen fontos dolgok, amiknek a nagy részét nem lehet pénzzel megvásárolni – ezek azok, amik összetartják a párokat jóban-rosszban.

Ezek lesznek a legmenőbb fürdőruhák 2018 nyarán

Vészesen közeledik a 2018-as év! A következő összeállításban megismerkedhetsz a 2018-as fürdőruha-trendekkel, ha szeretnél a legmenőbb lenni a...

A legjobb DIY ötletek, melyek segítségével felejthetetlen lesz az esküvőd

Ha szeretnéd, hogy életed legszebb napja igazán különleges és egyedi legyen, akkor mindenképp látnod kell ezeket a DIY ötleteket!