Ezért nem keresnek a férfiak!

Bejelentkezés  |  Regisztráció  | 2017. Október 17. Kedd - Hedvig
hirdetes
 | Szerző: vcs
címkék: Szerelem

Nem ír szíved választottja? Ez áll a háttérben!

hirdetes
Nem ír vissza? Ez áll a háttérben!

Kivel ne fordult volna már elő, hogy idő előtt beleesett valakibe és mint utólag kiderült, sajnos mindezt rosszul tette? No, nem mintha befolyásolni tudnánk, hogy kibe szeretünk bele! Bárcsak létezne egy olyan gomb, melynek megnyomásával egy csapásra kiirthatnánk magunkból a szomorúságot okozó érzéseket!

 

Ennek hiányában viszont adunk néhány tanácsot, melyek mankódként szolgálhatnak ebben az időszakban.

Ismerkedés a XXI. században

 

Sokan úgy gondolják, hogy a mai világban a fejlett technológiának köszönhetően sokkal egyszerűbb dolgunk van az ismerkedés és társkeresés terén. Felvetődhet ennek kapcsán a kérdés, hogy mindez áldás, vagy átok inkább?

 

Tény s való, hogy az internetnek és okostelefonoknak a segítségével bárki belevetheti magát a társkeresésbe, de még ha nem is társkereső oldalakról és alkalmazásokról beszélünk, a közösségi oldalak, mint például a legnagyobb ilyen felület – a Facebook – is megfelelő táptalaja az új ismeretségek megkötésének.

hirdetes

 

Szüleink és nagyszüleink nosztalgiázását hallgatva a régi szép időkről, mikor még a férfiak időt és energiát szánva felkutatták választottjukat és hosszú ideig udvaroltak nekik, addig a XXI. században már egyszerűen bejelölnek bennünket Facebookon és beszélgetést kezdeményeznek.

 

Egy álom válik valóra, mikor a hőn áhított srác végre felveszi velünk ilyen módon a kapcsolatot és máris kezdetét veheti a beszélgetés.

 

Sajnos a gyengébbik nem hajlamos túl hamar érzelmeket belevinni az új ismeretségbe, és a második üzenetváltás alkalmával gondolatban már jóformán az esküvői harangokat kongatni.

 

A másik fél viszont sokszor nem gondol bele többet ezekbe a beszélgetésekbe…

 

Mikor kedélyesen elbeszélgetünk egy sráccal, esetleg már találkoztunk is, már az is kiderült, hogy azonos az érdeklődési körünk, egyeznek a céljaink, még egymás viccein is állandóan nevetünk, egyszerűen minden tökéletesnek tűnik… majd hirtelen abbamaradnak a beszélgetések, nem jelentkezik többé. Ismerős?

 

 

 

Mit gondolunk ilyenkor?

 

Első gondolat ami felötlik bennünk:

 

„Vajon miért nem ír? Nem baj, biztos dolga van.”

 

Egy nap elteltével:

 

„Semmi gond, még semmi sincs veszve.”

 

Egy igazi példakép a molett hölgyek számára

A gyönyörű plus size modell egy igazi példakép lehet a molett hölgyek számára, hiszen arra törekszik, hogy minden telt hölgy, elfogadja és megszeresse a testét! Nincs egyszerű dolga, de nagyon jó úton halad, hiszen rengeteg fiatal hölgy követi példáját! 

 

A napok múlásával pedig:

 

„Ez biztosan egy taktika a részéről, kíváncsi, hogy ráírok-e.”

„A bunkója, biztosan találkozott valaki mással.”

„Oké, ráírok én, biztos csak arra vár.”

„Már milliószor elérhető volt Facebookon, nem baj, biztos nem vette észre az üzenetemet.”

„Szemétláda!”

„Jó, írok neki még egy utolsót, semmi veszítenivalóm nincsen.”

 

Ez is ismerős?

 

Hát mi most megosztjuk veled a nagy titkot! Lapozz érte a következő oldalra!

hirdetes
hirdetes

15 gyönyörű minta rövid körmökre

A rövid körmöket is könnyedén nőiessé és különlegessé lehet varázsolni néhány szuper mintával! Adunk hozzá néhány remek ötletet! 

Öltözz színesen ősszel is!

Sok nő azt a hibát követi el, hogy ha beköszönt az ősz, egyáltalán nem visel színeket. Pedig ebben az időszakban sem szabad kerülni a színes...