| Szerző: LK
címkék: Érdekességek, Esküvő, Praktikák, Trendek

A legkedveltebb témák a Nagy Napra

hirdetes
Bemutatjuk a legjobb témákat esküvőre!

Ha az esküvőszervezés elején tartasz, érdemes meghatároznod a Nagy Nap témáját! Adunk hozzá néhány igazán szuper ötletet! 

Az esküvő életünk egyik legcsodálatosabb napja, így nagyon fontos, hogy minden pillanata tökéletes legyen. Ha még a szervezés elején állsz, érdemes egy kicsit átgondolnod azt, hogy milyen legyen a Nagy Nap témája. Egy tematikus esküvőt azonban egyáltalán nem egyszerű megszervezni, így érdemes profikra bízni ezt a feladatot. A helyszín az egyik legfontosabb, bármilyen témájú az esküvő. Budapesten az egyik legcsodálatosabb esküvőhelyszín a Városliget, hiszen ez a főváros egyik legszebb és legkedveltebb része, ami minden évszakban tökéletes helyszíne lehet egy esküvőnek. A Városliget Rendezvény tapasztalt munkatársai miden pár számára megtalálják a tökéletes helyszínt a TóPart Budapesten komplexumában, legyen szó egy kis létszámú esküvőről vagy egy több száz fős lakodalomról. Ha szeretnéd egy kicsit jobban megismerni a Városligetben rejlő lehetőségeket, kattints ide:  Esküvő helyszín 

hirdetes

 

 

A következőkben bemutatjuk a legnépszerűbb témákat, melyek közül szinte lehetetlen választani, hiszen mindegyik rendkívül különleges!

 

1. Rusztikus esküvő 

Manapság a legnépszerűbbek a rusztikus esküvők. Az ágakkal, lámpásokkal díszített, természet-inspirálta menyegzők igazán hangulatosak!

 

 

2. Bohém esküvő 

Ha kedveled a bohém stílust, csempészd be egy kicsit az esküvőd témájába is! Képzeld el úgy a Nagy Napot, hogy mindenkin különleges fejdíszek vannak, mindent természetes textúrák díszítenek… Hát nem csodálatos?

 

 

3. Tengerparti esküvő 

Ha annyira szerencsés vagy, hogy egy vízpart közelében laksz, szervezd ide az esküvődet!

 

 

4. Tündérmese esküvő 

Egy igazi tündérmesébe illő esküvőhöz rengeteg kristályra, csillogásra lesz szükséged. Ez az a téma, ami lehetővé teszi, hogy egy igazi hercegnőnek érezd magad és az álmaid valóra váljanak.

 

hirdetes
hirdetes

hirdetes