| Szerző: LK
címkék: Csajos, Érdekességek, Férfi,

Ha ezeket a jeleket tapasztalod, a párod valószínűleg megcsal téged!

hirdetes
Ezekkel a jelekkel könnyedén lebuktathatod a párodat!

Nem szabad homokba dugnod a fejed, ha úgy érzed, hogy a párod megcsal téged! Itt az idő, hogy egy kicsit átgondold a dolgokat, és ha ezeket a jeleket tapasztalod, minél előbb add ki az útját! 

Teljesen átalakítja a külsejét

Ha egyik napról a másikra megváltozik és teljesen új ember lesz belőle, akkor valószínűleg nem csupán egy szimpla kapuzárási pánikról van szó. Új ruhák, új hajviselet… Ne dugd homokba a fejed, vedd észre, ha máshogy éli a mindennapjait!  

 

Folyamatosan piszkál

Ha folyamatosan piszkál téged, és arra összpontosít, hogy mit nem szeret benned, valószínűleg megnyugvást okoz ezzel magának, hiszen így azt érzi, jogos a hűtlensége.

hirdetes

 

Felvette a harcot a plus size modell a képeit retusáló fotósok ellen!

Egy fotós csapat felháborító képeket készített a gyönyörű plus size modellről, ám ő nem hagyta annyiba a dolgot! Nézd meg, hogy hogyan vágott vissza a fotósoknak!

 

Elhidegül tőled

Ha távolságtartó veled, az a legbiztosabb jele, hogy egy harmadik fél van a kapcsolatotokban. Ha tartja a távolságot, kisebb az esély arra, hogy lebukik.

 

Nem veled tervezi a jövőt

Ha nem tervezgeti a jövőt, pedig eddig csak veled tudta elképzelni, akkor valószínűleg már máson jár az esze.

 

Eltűnik egy kisebb összeg

Ha közös kasszán vagytok, és eltűnik egy kisebb összeg a számláról, felmerülhet a megcsalás, hiszen ilyenkor hotelekre, ajándékokra költheti a pénzt.

 

Titkolózás a neten

Az internet és a számítógép rengeteg megcsalás lebuktatója, hiszen általában a beszélgetések itt zajlanak. Ha a párod zavart lesz, ha a belépsz a szobába, amikor ő netezik, akkor valószínűleg titkol valamit.

hirdetes
hirdetes

hirdetes