A magyar YouTube legújabb arca: Life of Julcsi

Bejelentkezés  |  Regisztráció  | 2018. Május 22. Kedd - Júlia, Rita
hirdetes
 | Szerző: LK
címkék: Érdekességek

22 évesen férjhez megy a magyar YouTube legújabb arca – interjú Life of Julcsival

A magyar YouTube legújabb arca: Life of Julcsi

Úgy tűnik, hogy Magyarországon is egyre keresettebb szakma a videózás, és egyre többen döntenek úgy, hogy kamerát ragadnak, és belevágnak a YouTubeozásba. A következőkben a magyar videós közösség egy új arca mutatkozik be, aki nagyon ígéretes tehetségnek tűnik. A kedves, mosolygós lány nem más, mint Life of Julcsi, azaz Koleszár Júlia. 

Mesélj magadról egy kicsit. Mi a munkád és mivel töltöd a hétköznapjaidat?

Julcsi: “Jelenleg marketing és adminisztratív feladatokat látok el egy cégnél. Ami pedig a szabadidőmet illeti, húha...igyekszem tömören leírni, mert őszintén szólva rengeteg dolgot csinálok most egyszerre, amikért mind nagyon hálás vagyok. Ami most jelenleg a legfontosabb, hogy a vőlegényemmel készülünk az esküvőnkre és egyben a közös életünkre is, emellett videókat készítek, fotózok, egy miskolci gyülekezetben többekkel együtt szervezem az ifiket, és tartom is őket ha kell, ugyanitt énekelek az ifis és felnőttekből álló zenekarban is, közben gyakornokoskodom egy miskolci lapnál tudósítóként, sportolok is ha időm engedi, na meg a családommal és a barátaimmal próbálom a lehető legtöbb időt tölteni.”

hirdetes

 

Hogyan jött az ötlet, hogy belevágj a videózásba?

Julcsi: “Egészen a pályaválasztás pillanatáig média szakra készültem. Mindigis szerettem szerepelni, és a lételemem a kreativitás, viszont sajnos vagy nem sajnos, mégsem ebbe az irányba indultam el anno és végül rekreációszervezés és egészségfejlesztés szakon végeztem idén az egyetemet. Az utóbbi években nagyon sok, főként külföldi youtubert kezdtem el követni és elsősorban ők ihlettek meg arra, hogy én is belevágjak ebbe. Én úgy élem meg ezt, hogy visszatértem oda ahonnan indultam és most jelenleg a saját műsoromat vezetem, gyártom és arról beszélhetek amiről csak szeretnék és olyan módon ahogyan csak szeretném. Óriási öröm ez és nem bántam meg, hogy belevágtam.”

 

Instagram: @lifeofjulcsi YouTube: Life of Julcsi

 

Milyen témájú videókat fogunk látni a csatornádon?

Julcsi: “Ha be kellene valahova sorolnom a videóimat, azt hiszem az életmód kategóriába tenném őket. De igazából a csatornám nemes egyszerűséggel én vagyok, a gondolataim a világról, a tapasztalataim, a tanácsaim egy egy pár perces filmbe sűrítve. Nem tudnám és nem is szeretném magam lekorlátozni egy egy típusú videó gyártására mert azt gondolom ennél több síkúbb vagyok és hiszem hogy mindenki az, így másokat is érdekelhet pl a haul vagy beauty videókon kívül más is.”

 

Szerinted miben vagy más, mint a többi youtuber?

Julcsi: “Egy nagyon komoly célom van ami azt hiszem egy kicsit elhatárol a többiektől, és az az értékközvetítés. Fiatalon is lehet komoly és felelősségteljes, na meg önzetlen életet élni amellett, hogy amúgy otthon vagyunk a trendekben és szabadon és boldogan élünk. Ezért is beszélek olyan témákról is, mint a fiatal házasság vagy önmagunk elfogadása...stb.”

hirdetes
hirdetes

hirdetes

5 pénztárcabarát szépségtrükk, amit minden nőnek kötelező ismernie

5 pénztárcabarát szépségtrükk, amit minden nőnek kötelező ismernie

2018-05-11

A szépségünk ápolására, és megtartására egy bizonyos kor után oda kell figyelnünk. Ha kialakulnak az első ráncok, a szem alatti karikák, a bőrelszíneződések, akkor bizony jól fog a szépségtrükkök ismerete.

20 szépségápolási trükk, amit a szépségipar eltitkol a nők elől

20 szépségápolási trükk, amit a szépségipar eltitkol a nők elől

2018-05-15

A szépségápolásban és a szépségiparon belül bizony léteznek olyan titkok és fortélyok, amelyekről nem mindenki szeretné, hogy a nagy többség tudjon, vagy tudomást szerezzen.

5 tipp, hogy az esküvőd napja stresszmentes legyen

5 tipp, hogy az esküvőd napja stresszmentes legyen

2018-05-20

Az esküvő egy igazán különleges esemény, és fontos, hogy minden pillanata tökéletes legyen. Ez azonban egy elég stresszes helyzet, így a következőkben adunk néhány hasznos tanácsot, hogy az esküvőd stresszmentes legyen!


2018-05-20 7 dolog, amit nem szabadna elmondanod a párodnak, még akkor sem, ha közel álltok egymáshoz

Teljesen bele vagy zúgva a párodba? Minden tökéletes köztetek? Így is van 7 dolog, amit sohasem szabadna elmondanod a párodnak, még akkor sem, ha nagyon közel álltok egymáshoz!

2018-05-20 Ezekből a jelekből megtudhatod, ha a párod még mindig beszél az exével

Mindannyian őrzünk emlékeket régmúlt párkapcsolatainkból, de egyesek számára ezek az emlékek sokkal élénkebbek és szinte állandóan jelen vannak. Ez azt bizonyítja, hogy az exen még nem sikerült teljesen túljutni.

5 tipp, hogy rendbe hozd a kicsit megkopott párkapcsolatodat

A párkapcsolatok sok törődést, türelmet és odafigyelést igényelnek, amikről manapság a rohanó világban hajlamosak vagyunk megfeledkezni. Ha nálatok...

Ezekből a jelekből megtudhatod, ha a párod még mindig beszél az exével

Mindannyian őrzünk emlékeket régmúlt párkapcsolatainkból, de egyesek számára ezek az emlékek sokkal élénkebbek és szinte állandóan jelen vannak....
IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE!X
Érdekelnek a legfrisebb divathírek, legújabb blogbejegyzéseink?


A 'FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE' gomb megnyomásával hozzájárulást adsz a hírlevelek fogadásához és elfogadod az Adatvédelmi Szabályzatunkat.