notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

A legjobb filmek csajoknak 2013-ban, 2013-as csajos filmjei

Bejelentkezés  |  Regisztráció  | 2024. Április 27. Szombat - Zita
hirdetes
címkék:

A legjobb csajos filmek 2013-ban

A legjobb filmek csajoknak 2013-ban

 

Vannak olyan napok, persze ez tavasszal elég ritkán fordul elő, amikor jól esik bekucorodni a lakásba a TV elé egy kis nasival, a pasiddal vagy a barátaiddal (kinek mi jutott ugye) és egy kicsit ellazulni egy izgalmas film alatt. 
 
Persze sokan vagytok, akik most azt mondjátok, hogy tavasszal vétek a négy fal között ülni, a szabadban kell élvezni a friss levegőt. A friss levegővel egyet is értek, a szabadban eltöltött hétvégével is, de vannak akiket az ilyen jellegű, négy fal között töltött kikapcsolódás pihentet. Másfél óra pihenés és szórakozás garantáltan kikapcsol, elfeledteti a stresszes hétköznapok gondjait. 
 
 
 

Filmajánlónkból választott csajos filmekkel garantált lehet a kikapcsolódás és a szórakozás.

 

Tökéletes hang -Pitch Perfect

 
 
A Tökéletes hang című filmben Beca (Anna Kendrick) alakítja a főszerepet ahol a fény, csillogás, zene és tánc dominál. Két küzdő fél a reflektorfényért. Kell ennél több? Ez vagy a legdögösebb dolog lesz, amit valaha csináltak, vagy a legőrültebb, de leginkább mindkettő...
hirdetes
 
 
 
 

40 és annyi

 
Judd Apatow író-rendező-producer (A 40 éves szűz) új vígjátéka a Felkoppintva két szereplőjének, Pete-nek (Paul Rudd) és Debbie-nek (Leslie Mann) a sorsát követi nyomon, kiváló humorral és emberismerettel tálalva a negyedik X felé közeledés minden ismerős nyűgét és komikumát.
 
 
 
 
 

Lánybúcsú

 
A három legjobb barátnő Regan, Gena és Katie rettentően felháborodik azon, hogy barátnőjük Becky, aki amúgy nagyon kedves, ám van egy kis súlyfeleslege, amiért gyakran kicsúfolták, ő megy elsőnek férjhez a társaságból. Gena és Katie teljesen szinglik, Regan próbálja rávenni a fiúját, akivel már négy éve együtt van, hogy kérje már meg végre a kezét. Becky megkéri barátnőit, hogy ők legyenek a koszorús lányok, innentől kezdve kicsúszik az irányítás a kezükből...
 
 
 
 

Csak a szerelem számít

 
 
Két, egymástól nagyon különböző család találkozik egy csodálatos olasz villában, a citrom ültetvény közepén a tengerpartnál. A találkozás oka egy menyegző, amit a rövid ismeretség után egymásba szerető pár tart. A családtagok találkozása, a régi szerelmek, és barátságok sok emléket hoznak a felszínre.
 
 
 
 

Step Up 4ever

 
Emily egy gazdag táncos lánya, aki Miamiba költözik olyan céllal, hogy profi táncos lesz belőle. Megismerkedik Seanal, aki az utcai bandák tánccsoport vezetője. Emily hozzájuk csapódik, hogy megnyerjék a következő táncversenyt.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
forrás : filmpro.hu
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

hirdetes




IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE!X
Érdekelnek a legfrisebb divathírek, legújabb blogbejegyzéseink?


A 'FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE' gomb megnyomásával hozzájárulást adsz a hírlevelek fogadásához és elfogadod az Adatvédelmi Szabályzatunkat.