Bemutatjuk a legfontosabb esküvői trendeket 2018-ban!

Bejelentkezés  |  Regisztráció  | 2018. Október 20. Szombat - Vendel
hirdetes
 | Szerző: LK
címkék:

Az 5 legfontosabb esküvői trend 2018-ra

hirdetes
Bemutatjuk a legfontosabb esküvői trendeket 2018-ban!

A trendek jönnek és mennek – ez természetes. Valami, ami idén mindenhol ott volt, jövőre már lecsengetté, elavulttá válhat. Néha pont egy bizonyos irányzat komplett ellentéte veszi át a helyét.

Az esküvői trendek nem képeznek kivételt ez alól. A 2018-as esztendő mind a hagyományok, mind a modern változatosság híveinek kedveskednek majd valamivel, ezt pedig az alábbiakban összegyűjtött, jövőre várható 5 esküvői trend is bizonyít. Készen állsz rájuk? Derítsd ki a következőkben!

 

2018 esküvő trendek 1. Kisebb esküvők

A (több) százfős, extravagáns, népes esküvők hajlamosak komoly adósságokba dönteni az ifjú párokat, ezért szerencse, hogy 2018-ban lekerül róluk a hangsúly. Helyüket a kisebb, meghittebb szertartások és lagzik veszik át. Az ilyen szűkösebb esküvők lehetővé teszik, hogy több pénzt fordíts például a helyszínre ahelyett, hogy egy kisebb falunyi ember etetéséről és itatásáról kellene gondoskodnod. Egy 15-50 fős násznépbe általában mindenkinek beleférnek a legfontosabb családtagok és barátok, akik biztosan értékelni fogják, hogy egy előkelőbb helyen ünnepelhetnek együtt veletek. Ha ehhez egy tökéletes helyszínt keresel Budapesten, akkor mindenképp meg kell ismerned a Városligetben rejlő lehetőségeket! Ez a szuper helyszín csodálatos, ráadásul kisebb esküvőknek is tökéletes helyszíne lehet. Ha szeretnéd megismerni az itt található termeket, amik kifejezetten alkalmasak kisebb esküvők számára, kattints ide: Kis létszámú esküvőhelyszín Budapest

hirdetes

 

2018 esküvő trendek 2. Változatos öltözékek

Néha egyszerűen nemet kell mondanod a hagyományos öltözékekre. Egyre több pár választ változatosabbnál változatosabb öltözékeket a násznép tagjai számára, tisztelegve ezzel az egybegyűltek sokszínűsége előtt.

Kik állnak majd a menyasszony és a vőlegény oldalán? Talán helyet cserélnek majd a nők a férfiakkal? Esetleg a lányok öltöznek majd öltönybe, míg a fiúk színes ünneplőben jelennek meg? A lehetőségek száma végtelen, 2018-ban pedig biztosan sok színes esküvő kerül majd megrendezésre!

hirdetes
hirdetes

hirdetes
IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE!X
Érdekelnek a legfrisebb divathírek, legújabb blogbejegyzéseink?


A 'FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE' gomb megnyomásával hozzájárulást adsz a hírlevelek fogadásához és elfogadod az Adatvédelmi Szabályzatunkat.