Kedves Eternity Szalon! Szeretnék tanácsot kérni abban, hogy egy alacsony lánynak, milyen fazonú ruhát ajánlanának. Örülnék neki ha optikailag is passzoljon hozzám a ruha. Bár szeretem az abroncsos ruhákat, mivel igen alacsony vagyok, úgy érzem egyszerűen

Bejelentkezés  |  Regisztráció  | 2018. Április 21. Szombat - Konrád
hirdetes

Online tanácsadás

hirdetes

Kérdés:


Kérdést felvető neve: Néri Gréta


Kedves Eternity Szalon!
Szeretnék tanácsot kérni abban, hogy egy alacsony lánynak, milyen fazonú ruhát ajánlanának. Örülnék neki ha optikailag is passzoljon hozzám a ruha. Bár szeretem az abroncsos ruhákat, mivel igen alacsony vagyok, úgy érzem egyszerűen elveszek a ruha között és ki sem látszódok belőle.
Előre is köszönöm a válaszát!Válasz:


Kedves Gréta!

 

Köszönjük kérdésed! Megnyugtathatunk, nem Te vagy az egyedüli, aki hasonló cipőben jár, szalonunkban is minden nap elhangzik ez a kérdés.

Szerencsére van pár egyszerű tanács, ami jó sorvezetőként szolgál. Ilyen például, hogy mindenképpen egyrészes ruhát válassz (bár ma már a ruhák többsége ilyen), ha lehet és tetszik, akkor túlzott minta vagy díszítés nélkül és egy színben (mert optikailag nyújtó hatása van). Általában szoktuk javasolni az uszályos ruhákat, illetve a fátylat, mely mind a fent említett nyújtó hatás irányába hat. Ha lehet, akkor inkább pánt nélküli, erősebb dekoltázsú, kivágású ruhát keress.

Ahogy írod a kérdésben, a nagy abroncsos ruhákat nem javasoljuk, esetleg egy A-vonalú ruha még szóba jöhet. Viszont a lényeg, amit mindig mondunk, hogy olyan ruhát válassz, amiben jól érzed magad. Ez a Te esküvőd lesz, ha nem a fent leírt feltételeknek megfelelő ruhában érzed jól magad, akkor ne ilyet viselj. Fontos a próba, az eladó szakértelme és hogy olyanokat vigyél magaddal a próbára, akiknek megbízol a véleményében!

Reméljük tudtunk segíteni!


hirdetes

címkék:
IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE!X
Érdekelnek a legfrisebb divathírek, legújabb blogbejegyzéseink?


A 'FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE' gomb megnyomásával hozzájárulást adsz a hírlevelek fogadásához és elfogadod az Adatvédelmi Szabályzatunkat.