| Szerző: LK
címkék: Érdekességek

Miért jönnek be a fiatal pasiknak az idősebb nők?

hirdetes
Nézd meg, hogy miért jönnek be az idősebb nők a fiatalabb pasiknak!

Téged is érdekel, hogy egy fiatal srácnak miért jön be egy olyan nő, aki az anyukája lehetne? Most megtudhatod a választ erre a kérdésre! 

Manapság egyre több olyan párt láthatunk az utcán, ahol a férfi sokkal fiatalabb a nőnél. Szerencsére az utóbbi időben a nagyobb korkülönbség is egyre elfogadottabb, így az emberek nagy része nem lepődik meg azon, ha egy fiatal pasit látnak egy olyan hölggyel kézen fogva, aki akár az anyja lehetne. De miért buknak a fiatal, jóképű srácok az idősebb nőkre? Miért nem jó nekik a saját korosztályuk? Most választ kaphatsz ezekre a kérdésekre!

hirdetes

 

Ezért szeretik a férfiak a telt nőket

Sok nő abban a hitben él, hogy a férfiak nem szeretik a molett nőket, pedig ez egyáltalán nem így van! Rengeteg kutatás készült már a témában, és mindegyik bizonyítja, hogy a férfiak azokat a nőket szeretik, azokat tartják igazán vonzónak, akiken van mit...

 

Vannak céljak az életben

Sajnos a mai lányokból hiányzik az, hogy komoly céljaik legyenek. Ők egyszerűen gazdagok akarnak lenni, de nem igazán akarnak megdolgozni ezért. Egy idősebb, komolyabb nőnek vannak céljai az életben, és egy ambiciózus nő elég dögös lehet a férfiak számára.

 

 

Megállnak a saját lábukon

Az idősebb hölgyek nem akarják azt, hogy valaki eltartsa őket, hiszen az ember egy ilyen korban már letett valamit az asztalra, és a saját karrierjét építgeti. Míg a fiatal lányok örömmel veszik, ha valaki eltartja őket, és nekik csak a szépítkezéssel, vásárlással kell foglalkozniuk, az idősebb hölgyek ebből nem kérnek, és inkább megállnak a saját lábukon.

hirdetes
hirdetes

hirdetes