notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Bemutatjuk a legdivatosabb hajszíneket 2018-ban!

hirdetes

Ezek a legmenőbb hajszínek 2018-ban

helloladies.hu

Még vége sincs az évnek, már tudni lehet azt, hogy melyek azok a hajszínek, amik 2018-ban igazán menők. Ha gondolkozol a színváltáson, itt megtalálod a legszebb hajszíneket!

Bemutatjuk a legdivatosabb hajszíneket 2018-ban!

A nők gyakran szeretnek újítani a külsejükön, a legjobban pedig ezt egy új frizurával tudják elérni. 2017-nek még koránt sincs vége, már tudni lehet azt, hogy melyek lesznek a legmenőbb hajszínek 2018-ban. Ha te is kipróbálnál valami újdonságot, ez a cikk neked szól!


1. Arany ombre


Úgy tűnik, hogy az ombre jövőre sem fog kimenni a divatból, így ha kedveled ezt a technikát, garantáltan imádni fogod a következő frizurát! Ha azonban a képen szereplő hajszínt szeretnéd megvalósítani, mindenki profi segítséget vegyél igénybe hozzá, hiszen az ilyen tökéletes végeredmény csak egy szakképzett fodrász tudja garantálni.

 

 

2. Tüzes narancs


Ha nem félsz az extrém színektől, akkor a képen szereplő árnyalat tökéletes választás lesz számodra! Ennek a pirosas hajszínnek a segítségével igazán tüzes és dögös lehet a megjelenésed!

hirdetes

 

 

3. Őszes tónus

Úgy tűnik, hogy a “nagyihaj” idén is hódít, bár ezt az extrém fehérítést nem lehet egyszerű mindig ilyen szépen megtartani.

 

 

4. Tigrisszem


A melír azért kapta ezt a nevet, mert a mély barna és az arany összes árnyalata keveredik a hajban. Technikája hasonlít a balayage-hoz, de kevesebb szőkét használnak benne. A rengeteg árnyalatnak köszönhetően tökéletes választás azoknak, akik nem szeretik folyamatosan festeni a hajukat, hiszen nem olyan feltűnő a lenövés.

hirdetes

 

 

5. Csokis mályva


A barna és a világos rózsaszín váratlan kombinációja az egyik legdivatosabb színárnyalat lesz 2018-ban. Leginkább azoknak jó választás, akik természetes szőkék, hiszen sötétebb hajból sokkal nehezebb ezt az árnyalatot kihozni.

 

6. Nude hajszín

Ez a hajszín lágy és természetes megjelenést biztosít számodra. A legjobb választás azok számára, akik fel szeretnék egy kicsit dobni a hosszú, egyenes frizurájukat, mégis ragaszkodnak a természetes végeredményhez.

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes