| Szerző: LK
címkék: Érdekességek

Ötletek egy felejthetetlen lánybúcsúra

hirdetes
Néhány hasznos ötlet egy felejthetetlen lánybúcsúhoz

Habár a házasságkötés legfontosabb eseménye egyértelműen az esküvő (és a lagzi), nem szabad megfeledkezni az ezt megelőző kisebb, de szintén nagyon fontos eseményeiről sem. Ezek az események természetesen a lány- és a legénybúcsú, amelyek egy utolsó lehetőséget biztosítanak a párnak, hogy barátaik társaságában, külön-külön kiélhessék magukat (persze csak bizonyos keretek között) – de persze lehet másképpen is.

Ha barátnőd egy visszafogottabb, kevésbé intenzív lánybúcsúra vágyik, és rád esett az a megtiszteltető feladat, hogy megszervezd azt neki, akkor is rengeteg lehetőséged adódik majd, hogy felejthetetlenné varázsold ezt az eseményt számára. Lássuk, hogy mos mindennel dobhatsz fel egy házon belüli lánybúcsút! Egy jó tanács: érdemes ezeket megbeszélni a többi meghívottal is, mert néhány ötletet sokkal egyszerűbb közösen megvalósítani!

hirdetes

 

Ha még nem találtad meg a tökéletes lánybúcsú helyszínt, akkor mindenképp ismerd meg a Városligetben rejlő lehetőségeket! A helyszín általában a legfontosabb kérdés a lánybúcsúval kapcsolatban, hiszen ha rosszul választasz helyszínt, az egész eseményre rányomhatja a bélyeget, így nagyon fontos, hogy a lehető legjobb helyszínt találd meg a fővárosban. Budapesten az egyik legkülönlegesebb helyszín, amiben garantáltan nem fogsz csalódni, az a Városliget Café & Restaurant, ahol egy bérelhető különterem várja a menyasszonyt és a vendégeit. Tudj meg róla többet ide kattintva: Lánybúcsú helyszín Budapest

 

1. Építsetek egy pezsgőtornyot

Kezdjétek a napot/délutánt/estét egy egész torony pezsgővel! Egy ilyen mutatvány garantáltan megadja az esemény alaphangulatát!

 

 

2. Nem kell, hogy a díszlet egy vagyonba kerüljön

Felesleges bankot rabolni csak azért, hogy a lánybúcsú jól nézzen ki. A vidékies stílus egyszerűen összedobható, alig kerül valamibe és meglepően sok lehetőséget kínál az imádnivaló díszek elkészítésére.

 

 

3. Ne csak az ünnepelt kapjon ajándékot

Senki se térjen haza üres kézzel – tedd különlegesség mindenki számára a bulit azzal, hogy néhány befőttes üveget televeszel virágokkal, amikből a vendégek saját csokrokat állíthatnak össze maguknak.

 

hirdetes
hirdetes

hirdetes