notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Elbűvölő estélyi ruhák Oved Cohentől Divat és stílus, öltözködési tippek és tanácsok, szépségápolással kapcsolatos képes összefoglalók.

Bejelentkezés  |  Regisztráció  | 2024. Április 20. Szombat - Konrád, Tivadar
hirdetes

Elbűvölő estélyi ruhák Oved Cohentől

Találtam egy elbűvölő estélyi ruhagyűjteményt, amelyet Oved Cohen tervezett és szeretném megosztani veletek. Oved egy nagyszerű tervező. Minden alkalommal, amikor speciális és egyedi ruhát tervez, klasszikus stílusban díszített luxus szövetanyagokat használ és modern, mesés mintákat alkalmaz. Le vagyok nyűgözve a munkájától. A divatház 300-400 látványos menyasszonyi és estélyi ruhagyűjteménnyel rendelkezik, amelyet néhány havonta megújítanak. Ezek a ruhák kiváló minőségű anyagokból készültek. Minden darab elbűvölő és a divatnak megfelelően készültek, amelyeket nem csak fiatalok, de idősebb hölgyek is szívesen viselnek. Találhatunk közöttük kristályokkal és csipkékkel rendkívül gazdagon díszített ruhákat is, amik mindenkit elkápráztatnak. Vess egy pillantást erre a gyönyörű gyűjteményre és legyél naprakész az estélyi ruhák divatjának világában.
 


címkék:



IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE!X
Érdekelnek a legfrisebb divathírek, legújabb blogbejegyzéseink?


A 'FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE' gomb megnyomásával hozzájárulást adsz a hírlevelek fogadásához és elfogadod az Adatvédelmi Szabályzatunkat.