| Szerző: LK
címkék: Csajos, Divat, Ékszerek, Érdekességek, Esküvő, Luxus, , Praktikák, Trendek

Ezek lesznek a legmenőbb esküvői ruhák 2018-ban

hirdetes
Bemutatjuk a 2018-as esküvői ruha-trendeket!

A következő összeállításban megismerkedhetsz a 2018-as esküvői ruha-trendekkel, melyek között igazi különlegességek kaptak helyet! 

Ha megkérték a kezed, valószínűleg alig várod, hogy eljöjjön az a pillanat, amikor megtalálod álmaid ruháját a Nagy Napra. A tökéletes esküvői ruha megtalálása az egyik legfontosabb momentum a szervezés alatt. Ha nincs ötleted, hogy mibe menj férjhez 2018-ban, akkor a következő összeállítás nagyban megkönnyíti majd a dolgodat!

 

A ruha azonban csak másodlagos, hiszen az álomesküvő mindig a helyszínnél kezdődik! A budapesti esküvők esetében gyakran nehéz a választás, hiszen a város sok kompromisszummal jár. A Városliget romantikus hangulata és adottságai azonban tökéletesen megfelelnek ahhoz, hogy a Nagy Nap tökéletes legyen! Ez az a helyszín, amibe garantáltan első látásra beleszeretsz majd! A megközelíthetőség és a parkolás sem jelent itt gondot, a tó látványa pedig tökéletes aláfestője lehet életed legszebb napjának. Ha szeretnéd egy kicsit jobban megismerni ezt a csodálatos helyszínt, kattints ide: Esküvőhelyszín Budapest 

hirdetes

 

Esküvői ruha 2018 – Méretes masnik 

2018-ban a masnik uralják az esküvői ruhákat! Minél feltűnőbb, annál jobb, de ha nem szereted a hatalmas masnikat, akkor egy kisebb dísz is elég a ruhádra!

 

 

Esküvői ruha 2018 – Gyöngyös díszítés 

A gyöngyök egyszerűen remekül mutatnak az esküvői ruhákon, ráadásul egy különleges gyöngyös díszítés a legegyszerűbb ruhákat is feldobja!

 

 

Esküvői ruha 2018 – Csipke minden mennyiségben 

Ha imádod a csipkét, jó hírünk van: az esküvői ruhák terén 2018-ban kifejezetten menő lesz a csipke! Idén azonban a leginkább a nagyobb mintázatú csipke fog hódítani.

 

hirdetes
hirdetes

hirdetes