| Szerző: LK
címkék: Divat, Ékszerek, Érdekességek, Gardrób, Luxus, , Praktikák, Szépségápolás, Sztárok, Trendek

Kék szemceruza, érzelmes ékszerek: Diána stílustitkai, amiket sosem vettél észre

hirdetes
Néhány stílustitok Diana-tól, amiket érdemes ellesned!

Diána hercegné élete során többszörösen is kiérdemelte a divatikon címet – a bő ujjas ruhák, a sikkes szoknyák és a beállított haj csupán néhány jellegzetesség volt, amit tőle láthattunk. 

Stílusának legérdekesebb vonásai azonban éppen azok, amikre senki sem figyelt fel – azok az aprócska részletek, amik gyakran elvesztek a többi látványosabb között, de mindenképpen megérik, hogy külön említést tegyünk róluk.

 

Íme néhány különleges stíluspillanat Dianától, amiket sokat soha nem vettek észre.

 

1. Neve kezdőbetűjét ábrázoló nyaklánca

A kezdőbetűs nyakláncok egyáltalán nem számítanak újdonságnak. Diánát először Károly herceggel való házasságkötése előtt láthattuk ezzel a jellegzetes ékszerrel a nyakában, szülei Northamptonshire-i birtokán 1980-ban. A királyi családba való beházasodását követően ugyan inkább áttért a gyémántokra (ki ne tette volna a helyében), de a neve kezdőbetűjét ábrázoló ékszer 1985-ben is feltűnt a nyakán.

hirdetes

 

 

2. Színes harisnyái

Diána nem csak felső ruházatát és cipőit választotta egymáshoz. Időnként színes harisnyákat is viselt – általában kézzel festett darabokat, hogy biztosan passzoljanak öltözékéhez. Ezt a szabászati luxust a mai napig Kate Middleton is igénybe veszi néha, aki mindig öltözékéhez választ (vagy inkább készíttet) magának kalapot.