notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Christian Louboutin tavaszi kollekció 2014

Bejelentkezés  |  Regisztráció  | 2024. Április 26. Péntek - Ervin
hirdetes
 | Szerző: Lilla
címkék:

Christian Louboutin tavaszi kollekció 2014

Christian Louboutin tavaszi kollekció 2014

Amikor a luxus cipők kerülnek megemlítésre, először mindenkinek Christian Louboutin jut az eszébe. Ő az az ember, aki magasra tette a mércét a magas sarkú cipők világában. A cipőinek átlagos magassága 120 mm. Ezzel a célját szeretné elérni, miszerint egy nő legyen szép és dögös. Ahhoz, hogy a nők lába igazán csábító legyen, egy magas sarkú cipő szükséges. Louboutin úgy véli, egy ilyen lábbeli kell a tökéletes női alakhoz. Ez egy ideológiai álláspont, ami lehetővé tette számára, hogy szórakoztató terveit létre hozza, tudva hogy egy nő úgy érzi igazán jól magát, ha magabiztos és csábító.

 

Christian Louboutin

Az a tény, hogy Christian Louboutin a legkeresettebb cipő designer az interneten, nem meglepő. Már több mint 30 éve tervez olyan lábbeliket, amelyekkel a legnagyobb sikereket aratja, és olyan különlegességekkel spékeli meg az új kollekciókat, amik örökre az ő nevéhez fűződnek. Alkotásai olyan mértékben befolyásolják a divatot, hogy amikor egy újabb kollekciót létrehoz, abban a pillanatba megváltozik a divat. Ő a támasza az elegáns, igényes divatnak és ennek köszönhetően a divatkövetők között szinte nem is találni olyat, akinek a szekrényében ne lenne legalább egy pár Louboutin cipő.
hirdetes
 

Christian Louboutin tavaszi kollekció 2014

Idén tavasszal a gyűjtemény tele van irigylésre méltó darabokkal, mindegyik furcsa és egyben gyönyörű. Louboutint több korszak művésze is inspirálta, a hosszúkás formákat a szürrealista, Leonor Fini, a többszínű szatén virágmintájú darabokhoz pedig az impresszionista művészet adott ihletet. A tavaszi kollekciójában bizony rengeteg féle cipőt és kiegészítőket láthatunk.
 
 

Tekintsd meg a 2014-es tavaszi kollekció minden darabját!

Nagyobb képekért kattints ide:

hirdetes

hirdetes




IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE!X
Érdekelnek a legfrisebb divathírek, legújabb blogbejegyzéseink?


A 'FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE' gomb megnyomásával hozzájárulást adsz a hírlevelek fogadásához és elfogadod az Adatvédelmi Szabályzatunkat.