| Szerző: LK
címkék: Cipők, Csajos, Divat

Hogyan viseld stílusosan a blézert és a farmert együtt?

hirdetes
Bemutatjuk, hogy hogyan érdemes viselned a blézert és a farmert együtt!

A blézer és a farmer kombinációja minden alkalomra tökéletes választás. Bemutatjuk, hogy hogyan viselheted stílusosan ezt az összeállítást!  

A farmer-blézer kombináció egy igazi örökzöld, ami hihetetlenül sokoldalú. Úgy gondolod, hogy ez az összeállítás csak alkalmi megjelenést biztosíthat? Ezt a párosítást bárhol viselheted, szinte minden alkalomhoz illik.

 

Klasszikus fekete blézer farmerrel 

Ha egy blézerre gondolunk, a legtöbbünknek egy fekete, klasszikus fazon jut eszébe, ez a verzió az egyik legnépszerűbb választás, hiszen a fekete blézer bármivel viselhető, bármilyen alkalommal bevethető. Egyszerű, de stílusos kombinációt eredményez egy szűk szárú farmernadrággal, egy fehér pólóval vagy inggel, és egy klasszikus magassarkúval. Ha a munkahelyeden viselhetsz farmer, ez az összeállítás oda is tökéletes választás lesz. A fekete blézer tökéletes választás lehet a molett hölgyek számára is, különösen akkor, ha egy rövidebb fazonról van szó. Ha molettként nem találod a tökéletes ruhadarabokat magadnak, akkor nézz szét a Wannabee molett divat oldalán, ahol kifejezetten a telt hölgyek igényeit szem előtt tartva készülnek a ruhák! 

hirdetes

 

 

Barna blézer farmerrel 

Ez az összeállítás is olyan ütős, mint az előző. Kombináld sötétkék farmernadrággal a barna blézert, és viselj hozzá bokacsizmát! Ha egy kicsit teltebb alkattal rendelkezel, érdemes rövidebb fazonú blézert választanod, hiszen ez optikailag karcsúsítja a felsőtestedet.

 

hirdetes

hirdetes