notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

ARTplacc Kortárs Művészeti Fesztivál - képzőművészet, videoművészet, fotóművészet, irodalom, zene, tánc, színház, filmek és gasztronómia

Bejelentkezés  |  Regisztráció  | 2024. Április 23. Kedd - Béla
hirdetes

ARTplacc 2014, Tihany

2014 Július 12.


Páneurópai Kortársművészeti Piknik: képzőművészet, videoművészet, fotóművészet, irodalom, zene, tánc, színház, filmek és gasztronómia - ARTplacc Kortárs Művészeti Fesztivál.


2014. július 12-én induló rendezvénysorozat fő témája idén a rendszerváltás 25. évfordulója lesz, így a Balaton tíz napra ismét a keleti és nyugati világ találkozópontjává válik, ahol a művészet és a közönség egyszerre szabadulhat ki a négy fal közül. A művészet iránt érdeklődő laikusok, a műértők és kurátorok, a köz-és magángyűjtemények képviselői ebben az évben is különleges kulturális kaland részesévé válhatnak a Balaton parti településen, ahol a hagyományostól eltérő körülmények között mutatják be a legfrissebb kortárs művészeti törekvéseket. A fesztivál kötetlen hangulata és különleges terei révén közel hozza a valós és virtuális műveket a közönséghez, szórakoztat és elgondolkodtat, elvarázsol és részvételre késztet.

 

További részletek: ARTPlacc


címkék:



IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE!X
Érdekelnek a legfrisebb divathírek, legújabb blogbejegyzéseink?


A 'FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE' gomb megnyomásával hozzájárulást adsz a hírlevelek fogadásához és elfogadod az Adatvédelmi Szabályzatunkat.