| Szerző: LK
címkék: Átalakítás, Átalakulás, bulvár, Érdekességek,

50 műtéten esett át azért, hogy úgy nézzen ki, mint Angelina Jolie

hirdetes
Ötvenszer megműttette magát, hogy Angelina Joliera hasonlítson

Egy 22 éves lány annyira megszállottan rajong Angelina Joliért, hogy képes volt ötvenszer kés alá feküdni, hogy minél jobban hasonlítson rá! 

Manapság egyre többen plasztikáztatnak azzal a céllal, hogy kedvenc sztárjukra hasonlítsanak. Egyesek képesek milliókat költeni arra, hogy olyan orruk vagy szájuk legyen, mint a sztároké. Ez azonban korántsem ilyen egyszerű, hiszen a végeredmény nem feltétlenül hasonlít arra, amit mi elképzeltünk, megálmodtunk.

 

Sahar Tabar is az olyan őrült rajongók közé tartozik, akik mindent megtesznek azért, hogy teljesen úgy nézzenek ki, mint a kedvenc hírességeik. A 22 éves lány Angelina Joliera szeretett volna hasonlítani, ezért pedig képes volt ötvenszer kés alá feküdni.

hirdetes

 

 

A lány ráadásul még diétába is fogott, hiszen Angelina a válása után sokat fogyott, a lány pedig követte a sztárt ebben. Sara mostanra mindössze 40 kiló, és egyszerűen borzalmasan néz ki!

 

A következő oldalon pedig azt is megnézheted, hogy milyen volt a lány a műtétek előtt! Reméljük, hogy ezek a fotók minden nőt elriasztanak majd a plasztikai beavatkozásoktól!  

hirdetes

hirdetes