notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Fürdőruha trendek 2019-re: ezekre a kollekciókra vágyakozhatsz idén nyáron!

Bejelentkezés  |  Regisztráció  | 2024. Április 26. Péntek - Ervin
hirdetes
 | Szerző: CsN
címkék:

2019 fürdőruha trendjei, melyek téged sem hagynak hidegen

Fürdőruha trendek 2019-re

Minden kétséget kizáróan dübörög körülöttünk a tavasz, úgyhogy elérkezett az idő, hogy megismerkedj az aktuális fürdőruha trendekkel! 

 

A nagy divatkreátorokra most is számíthatsz. A 2019-es fürdőruha kollekció most is elég változatosra sikerült, így a merészebb mintáktól és fazonoktól kezdve a visszafogott fekete fürdőruhákig több típus is jól megfér egymással az idén a strandokon.

 

A kínálat kétségkívül az online felületeken a legnagyobb, mind a fazonok, mind pedig a méretválaszték tekintetében.

hirdetes


A trendeket nem muszáj ám minden áron követni, de ha találsz köztük olyat, mely közel áll hozzád, miért is ne dobnád fel az öltözködésedet a legfrissebb divat szerint?


Lássuk, melyek is ezek 2019-ben?

 

Dekoratív virágminták

A virágokat egészen biztosan szívesen viseled majd, ha a nőies, romantikus stílus közel áll a szívedhez. Az egyrészes fürdőruhákon a nagy alakú, dekoratív kontrasztos színű virágminták hódítanak idén számos izgalmas színben és kombinációban.


Az apróbb mintás virágos anyagok is menők lesznek, csalhatatlan retro hangulatot árasztva, főleg, ha még a fürdőruha fazon is a nyolcvanas éveket idézi. A fazonok tekintetében pedig készülj fel rá, hogy bőven találsz majd a 20-30 évvel ezelőtti időszak hangulatát idéző fodrokkal és pántokkal megtűzdelt fazonokat. A kis méretű virágminta előnyös a teltebb alakra is, mivel optikailag kicsinyíti a felületet, ezért egyrészeseken is tuti befutó lesz ez a minta, nagyobb méretekben is.

 

Állati minták a tehenekkel bezárólag

A nagy visszatérő, az állati minta valóságos reneszánszát éli idén a divatban! Régebben főleg cipők és táskák kedvelt motívuma volt, de később meghódította a ruhákat és legújabban már a fürdőruha sem kivétel, úgyhogy semmi se riasszon vissza attól, hogy kedvenc állatminta motívumodat a strandon is bátran viseljed! Ha eddig túlzásnak érezted volna az állatmintát, de kedveled a vagány stílust és a barnás árnyalatokat, akkor ez a motívum biztos befutó lesz számodra.


Igaz, hogy a fürdőruhák esetében az idén trónra lépett tehénminta egy kissé bizarrnak tűnik, de ha szereted ezt a stílust akkor leopárdbőrtől kezdve a kígyómintásig, mindent bátran viselhetsz, garantáltan sikered lesz benne!

 

A krém és árnyalatai

Az elegáns krém, és annak mindenféle változatai ismét hódítanak az idén! Jó hír lehet ez számodra, ha a visszafogott, letisztult, elegáns stílust kedveled.


A világos krémszínnek számos előnyös tulajdonsága van: remekül kiemeli a barna bőrt és könnyen kombinálható bármilyen kiegészítővel. Ha például egy színben hozzá illő strandkendővel és egy elegáns szalmakalappal egészíted ki, egyből te lehetsz a legelegánsabb jelenség a fürdőzők között!

 

Övek minden mennyiségben

Az öv is egy visszatérő retro motívum, mely már a fürdőruhákon is uralni fogja a strandokat. Szeretjük az öves megoldásokat, mert előnyösen formázza és tagolja az alakot, és kiemeli a derekat. Ha körte vagy homokóra alakod van, akkor rajtad szuperül fog mutatni az öves fazon, nem csak divatos leszel benne, de megmutathatod a karcsú derekadat is!

 

Hosszú ujjú egyrészes fürdőruhák

A hosszú ujjú, elöl teljesen zárt fürdődresszek, már nem csak a szörfösök világában népszerűek. A korlátlan napozás háttérbe szorulásával a zárt fürdőruhák nagy teret hódítanak, a bőrüket óvó hölgyek között is, mivel elzárják a felsőtestet a nap káros sugaraitól.


Szóval, ha te is úgy döntöttél, hogy ezen a nyáron hanyagolod a napozást és inkább óvod a bőrödet, akkor legjobb, ha megbarátkozol az elöl teljesen zárt, hosszú ujjú fazonokkal, a bezártság ellenére is nagyon divatos leszel bennük!

 

Metálfényben úszó fürdőruha

A metál bikiniről óhatatlanul a 90-es évek divatja jut eszünkbe és sokak szerint nem is igazán illik a fürdőruha műfajához.


Mégis gondoltad volna, hogy a csillogó fémes felületek az idei nyaralás során ismét hódítani fognak?


Ha kedveled ezt a vagány, és modern stílust, akkor eljött a Te időd, lesz bőven választék a fémes csillogásból. Azonban nem árt vigyázni vele! A metálfény ugyan odavonzza a tekintetet, és feltűnő jelenség leszel egy ultramodern metál bikiniben, de egyúttal kiemeli a pluszkilókat is, úgyhogy csak vékony testalkatra ajánljuk!

 

Magasan kivágott combkivágás

A szuper magas combkivágással szabott bikini alsó részek a 80-as évek bikini divatját elevenítik fel. Bár a vélemények megoszlanak arról, hogy mennyire vicces, mégis néhány előnye kétségkívül van ennek a fazonnak: A magas combkivágás hosszítja a lábakat, és rövidíti a törzset. Azonban azt is jó tudni, hogy egyúttal kiemeli a széles csípőt is, úgyhogy csak óvatosan vele!


hirdetes




IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE!X
Érdekelnek a legfrisebb divathírek, legújabb blogbejegyzéseink?


A 'FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE' gomb megnyomásával hozzájárulást adsz a hírlevelek fogadásához és elfogadod az Adatvédelmi Szabályzatunkat.