notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

2014 tavaszi divat trendek. 2014 sping fashion.

Bejelentkezés  |  Regisztráció  | 2024. Április 20. Szombat - Konrád, Tivadar
hirdetes
 | Szerző: Sz.
címkék:

2014 tavaszi trendek

2014 tavaszi divat trendek

2014 tavaszán első és második ránézésre is úgy tűnik, hogy szinte bármit viselhetünk. Egyszínűt, mintásat, rövidet és hosszút, pufit és lezseret. Az anyagok inkább könnyűek, semmint nehéz, vastak szövésűek. Nézzük képekben is mit hoz 2014 tavasza.

A szivárvány színei, lágy, tavaszi árnyalatok uralkodnak a kifutón. A pasztell színek lesznek a trendik, így nem kell zavarba jönni, ha a rövidnadrág színe menta, a szexi ruhánk lila, vagy babakék a sportos szerkónk.

A kabátok különböző hosszban lesznek fellelhetők, leginkább a szögletes vonalvezetés jellemzi. Sokféle textúra jelenik meg rajtuk, így jól kombinálhatóak. A dzsekik is előkerülnek a pufibb fajtából. 

hirdetes

A bővebb szabású ruhák, szoknyák, felsők hódítanak majd. Könnyű, vékony, áttetsző anyagok, melyek mintázata igen kirívó. Keveredni mindennek szabad. Az egyszínűnek a mintással, a csíkosnak a virágossal.

 

Kattints a képekre és meríts ötleteket, hogy hogyan öltözz 2014 tavaszán:

hirdetes

hirdetes




IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE!X
Érdekelnek a legfrisebb divathírek, legújabb blogbejegyzéseink?


A 'FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE' gomb megnyomásával hozzájárulást adsz a hírlevelek fogadásához és elfogadod az Adatvédelmi Szabályzatunkat.