notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

2014 legszebb és legdögösebb celebnői

Bejelentkezés  |  Regisztráció  | 2024. Május 6. Hétfő - Ivett
hirdetes
 | Szerző: Király Réka
címkék: bulvár

2014 legdögösebb celebnői

A 10 legdögösebb celebnő a Maxim magazin szerint

8. Jessica Alba

Jessica Marie Alba (Pomona, Kalifornia, 1981. április 28.) amerikai színésznő. Ismertebb filmjei: Honey, Sin City, Fantasztikus Négyes, A kabalapasi.
2000-ben a #8 lett a Maxim magazin a világ 100 legszexisebb nője listán.[1] 2006 márciusában a Playboy Jessica Albát az év legszexibb nőjének nevezte. De a színésznő pereskedett az ügyben, hiszen a magazin olyan képeket tett közzé róla, amibe ő nem egyezett bele. Mindazonáltal ejtette a pert, ugyanis egy személyes bocsánatkérést kapott Hugh Hefnertől, a Playboy atyjától.
hirdetes
 
2006-ban az Askmen.com olvasói megszavazták a 99 női sztár közül a legszebbnek, legszexibbnek, míg 2007-ben a Maxim magazin a 2. helyre helyezte Albát Lindsay Lohan után.
 
2007 májusában (amerikai és angol kiadások) nyolcmillió szavazat után az FHM is 2007 legszexisebb nőjének választotta. Jessica Alba azonban ezeknek nem örült azért annyira, ugyanis ő azt szeretné, hogy ne egy szexcicaként ismerjék, hanem igazi színésznőként. Ezért, hogy építse karrierjét, egy interjúban kijelentette, hogy válogatósabb lesz a filmjeit illetően.
hirdetes

hirdetes




IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE!X
Érdekelnek a legfrisebb divathírek, legújabb blogbejegyzéseink?


A 'FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE' gomb megnyomásával hozzájárulást adsz a hírlevelek fogadásához és elfogadod az Adatvédelmi Szabályzatunkat.