notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

2013 őszi-téli sapkadivat

Bejelentkezés  |  Regisztráció  | 2024. Április 20. Szombat - Konrád, Tivadar
hirdetes

2013 őszi-téli sapkadivat

A hideg időszak egyik elengedhetetlen kelléke a sapka, vagy a kalap, ami megvédi a fürtjeidet, és a füledet a hidegtől.  Nehéz megtalálni azt a darabot, ami valóban jól áll, de az idei szezonban egyszerű dolgot lesz, mivel bátran válogathatsz a bohókás sapkáktól kezdve, az elegáns kalapokig, amelyek közül könnyen kiválaszthatod a stílusodnak megfelelőt!

Szőrme sapka

Talán elsőre kicsit szokatlan lehet, de már tavaly is divatban voltak a feltűnő szőrme sapkák.  Nagy előnyük, hogy nagyon vastagok, és nagyon melegek, biztosan nem fog fázni a füled, ha ilyet viselsz!


Pomponos sapka

Az édes pomponos sapkákat már nemcsak kislányok hordhatják.  Válogathatsz a kicsi, vagy a nagy pomponos sapkák közül is.  Kifejezetten divatosak a hátradobott kötött sapkák, amiknek nagy bojt van a végén.


Állatfigurás sapka

Ha nem félsz a gyerekes, és bohókás stílustól bátran válassz a macis, vagy a cicás sapkák közül.  Kicsit visszafogottabb változata, amin csak fülek vannak. Ha szeretnél egy kis kontrasztot a megjelenésedben, akkor kombináld egy elegáns szövetkabáttal.


Elegáns kalapok

Sokan ódzkodnak a kalapoktól, pedig remekül feldobhatnak egy unalmas összeállítást. Már kalapokból is előkerültek az olyan darabok, amelyeket állati fülek díszítenek, ezek egyszerre mókásak, és elegánsak.

Pomponos fülvédők

Ha nem kedveled a sapkákat, de mégis szeretnéd védeni a füledet, akkor idén is szerencséd van, ugyanis a szőrős fülmelegítők nem mentek ki a divatból. Válogathatsz a színes, kisebb, vagy nagyobb pomponból álló darabok közül.
 



címkék:



IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE!X
Érdekelnek a legfrisebb divathírek, legújabb blogbejegyzéseink?


A 'FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE' gomb megnyomásával hozzájárulást adsz a hírlevelek fogadásához és elfogadod az Adatvédelmi Szabályzatunkat.