notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

2013 nyári divatját a csíkok és a pöttyök alakítják

Bejelentkezés  |  Regisztráció  | 2024. Április 26. Péntek - Ervin
hirdetes
címkék:

Az idei nyár slágere

2013 nyári divat

Idén nyáron számos már ismert, azonban kicsit elfeledett motívum került divatba. A retro jegyeit képviselő pöttyös és az örök klasszikus csíkos idén is hódít. Legyen szó munkahelyi öltözködésről, nyaralásról, vagy hétköznapi viseletről, kortól függetlenül mindenki meg fogja találni a számára előnyös darabokat. 

 
 
 

 

Csíkok

 
A külföldi divathetek már hónapokkal ezelőtt előre vetítették azt, hogy  tavasszal és  nyáron a csíkok fognak hódítani. Legyen szó horizontális, vertikális csíkozásról, apró vagy vastag, színes vagy fekete-fehér vonalakról, bármelyik lehet ruhatárad legtrendibb darabja. Örök vita, hogy vajon egy molett hölgy viselhet-e keresztbe csíkor darabokat. Számtalan példát láttunk már arra, hogy még jól is állhat egy-egy ilyen darab egy teltkarcsú hölgyön, tehát miért ne viselné bátran?
hirdetes
 
 
 
 

Pöttyök

 
A pöttyökről mindig édesanyám szoknyái és blúzai jutnak eszembe. Idén újra megjelentek a kifutón és az üzletek polcain, tehát elgondolkoztam én is azon, vajon nekem is olyan jól állna, mint állt édesanyámnak 30 évvel ezelőtt? Kis pöttyök, nagy pöttyök, színes vagy fekete pöttyök mindegy mit viselsz, csak törekedj a visszafogottságra. Pöttyös szoknya mellé egyszínű felsőt válassz és fordítva.
 
 
 
 
 

Virágok

A virág motívum tavasz óta hódít. A nyári hónapokon is nyugodtan viselj virág mintás ruhadarabokat , legyen az cicanadrág a hűvösebb estéken, vagy hosszú maxi ruha a városi séták alkalmával. 
 
 
 
 
Ha valaki a kifutói divatot szeretné követni és szereti a fast fashion üzletek legmerészebb és egyedi darabjait, akkor bátran viseljen kockás, fekete-fehér, törzsi motívumokkal díszített, fémes hatású, türkiz kék, safarit idéző darabokat!
 

WANNABEE MOLETT RUHA WEBÁRUHÁZ

 

hirdetes




IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE!X
Érdekelnek a legfrisebb divathírek, legújabb blogbejegyzéseink?


A 'FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE' gomb megnyomásával hozzájárulást adsz a hírlevelek fogadásához és elfogadod az Adatvédelmi Szabályzatunkat.